- Haberler
- Gündem
- İki ayrı işyeri için Akbank'ın verdiği fiyatları görünce gözlerinize inanamayacaksınız biri 150 bin TL, biri 180 bin TL!
İki ayrı işyeri için Akbank'ın verdiği fiyatları görünce gözlerinize inanamayacaksınız biri 150 bin TL, biri 180 bin TL!
İcradan satışa çıkardığı gayrimenkullerde sağladığı uygun fiyatlar ile vatandaşların yakın markaja aldığı bankalardan biri olan Akbank'tan yarın satışa tamamlanacak 150 bin TL ve 180 bin TL'den satışa çıkan iki ayrı işyeri için duyuru geldi.AKBANK, AYNI B
İcradan satışa çıkardığı gayrimenkullerde sağladığı uygun fiyatlar ile vatandaşların yakın markaja aldığı bankalardan biri olan Akbank’tan yarın satışa tamamlanacak 150 bin TL ve 180 bin TL’den satışa çıkan iki ayrı işyeri için duyuru geldi.
AKBANK, AYNI BÖLGEDEN İKİ İŞYERİ İÇİN İHALE SÜRECİNE BAŞLADI
Aynı bölgeden satışa çıkardığı uygun fiyatlı gayrimenkuller ile dikkat çeken Akbank, bu ay ihalesine başladığı iki ayrı işyeri için kamuoyunu detaylı bir şekilde bilgilendirdi. Gerçekleştirdiği ihale ile ilgili yayınladığı ilanlar ile kamuoyuna bilgi akışı sağlayan Akbank, ihale başlangıç bedelleri oldukça uygun olan iki işyerini de Tekirdağ ilinden satışa çıkardı. Her ikisi için de piyasa değerinin altında ihale başlangıç bedeli belirlemiş olan Akbank, ihale bitiş tarihlerine ilişkin de bilgi verdi.
AKBANK, TEKİRDAĞ’DAN 180 BİN TL’YE İŞYERİ SATIŞA ÇIKARDI
Satışa çıkardığı Tekirdağ’da bulunan ilk işyeri için bir ilan yayınlamış olan Akbank, işyerinin Tekirdağ ilinin Süleymanpaşa ilçesinden satışa konduğunu duyurdu. İşyerinin hem dükkan hem de mağaza olarak kullanıma uygun olduğunu belirten Akbank, işyerinin sağladığı kullanım alanını ise, 32 metrekare olarak ilan detayına ekledi. İhalesi yarın sona erecek olan bu işyerini 180 bin TL’den satışa açan Akbank, işyerine aldığı son teklifi ise, 190 bin TL olarak açıkladı.
AKBANK, TEKİRDAĞ’DAN 150 BİN TL’YE DE İŞYERİ SATIŞA GERÇEKLEŞTİRECEĞİNİ DUYURDU
Aynı bölgeden başka bir dükkan için daha ihale sürecini başlatan Akbank, Tekirdağ ilinin Süleymanpaşa ilçesinin satışa koyduğu ve yine dükkan ile mağaza olarak kullanıma uygun olan işyeri için de ihale sürecinin sonuna yaklaştı. Aynı şekilde ihalesi yarın bitecek olan bu 28 metrekarelik işyeri için uygun bir ihale başlangıç bedeli belirlemiş olan Akbank, işyerini ihaleye 150 bin TL’den açtı. Öte yandan Akbank’ın bu işyeri için aldığı son fiyat, 160 bin TL oldu.
Bakmadan Geçme





