- Haberler
- Gündem
- İki kamu kurumu İŞKUR üzerinden ilan verdi: Birçok alanda en az ilköğretim mezunu kamu işçileri alınacak
İki kamu kurumu İŞKUR üzerinden ilan verdi: Birçok alanda en az ilköğretim mezunu kamu işçileri alınacak
13 Ekim Çarşamba günü İŞKUR'a eklenen yeni ilanlarla iki ayrı kamu kurumu da personel alımı yapacağını açıkladı.Manisa BESOT ve Kayseri KAY-TUR kamu işçisi alımı için ilan yayımladı.
13 Ekim Çarşamba günü İŞKUR'a eklenen yeni ilanlarla iki ayrı
kamu kurumu
da personel alımı yapacağını açıkladı. Manisa BESOT ve Kayseri KAY-TUR
kamu işçisi
alımı için ilan yayımladı. BESOT 26, KAY-TUR ise 15 işçi alacak. Başvuru şartları ve ilan detaylarına haberimizden ulaşabilirsiniz.
Manisa İş İlanı
BESOT, geçici olarak 25 su arıza işçisi alacak. İşçiler Maski Genel Müdürlüğü'nce istihdam edilecekler. Ayrıca 1 Tekniker alımı da olacak.
İlana başvuru şartları: T.C. vatandaşı olmak, en az ilköğretim mezunu olmak, 25-45 yaş arasında olmak, erkek adaylar için askerliğini yapmış olmak, Manisa'da ikamet ediyor olmak, sağlık yönünden bir engeli olmamak.
Başvurular 11-15 Ekim arasında gerçekleşecek.
Kayseri İş İlanı
KAY-TUR ise aşçı ve garson kadrolarına olmak üzere 15 yeni kamu işçisi alacak. Alımlar daimi kadroya yapılacak.
Başvuru şartları; 20-40 yaş arası olmak, en az 1 yıl deneyimi olmak, vardiyalı çalışmaya engeli bulunmamak.
11-30 Ekim tarihleri arasında başvurular yapılabilecek.
İŞKUR ilanları için aşağıdaki bağlantılara tıklayınız.
MANİSA İŞ İLANI
KAYSERİ İŞ İLANI
Bakmadan Geçme





