• Haberler
  • Gündem
  • İki şehirde corona virüs nedeniyle bazı yerlere giriş çıkışlar yasaklandı

İki şehirde corona virüs nedeniyle bazı yerlere giriş çıkışlar yasaklandı

Gümüşhane Valiliği tarafından önemli bir açıklama yapıldı.Bu açılamada Torul ilçesinin Arpalı köyünde pozitif vaka ve temaslı sayısının fazla olması nedeniyle virüsün bulaşmasının önlenmesi ve kamu sağlığının korunması amacıyla bazı tedbirlerin alındığı i

Gümüşhane Valiliği tarafından önemli bir açıklama yapıldı. Bu açılamada Torul ilçesinin Arpalı köyünde pozitif vaka ve temaslı sayısının fazla olması nedeniyle virüsün bulaşmasının önlenmesi ve kamu sağlığının korunması amacıyla bazı tedbirlerin alındığı ifade edildi.

SAAT 12:00 İTİBARİ İLE KARANTİNA BAŞLADI

Bu açıklamada söz konusu köyde bugün saat 12.00'den itibaren karantina tedbiri uygulanmaya başladığı ifade edildi. Ayrıca karantinada olan kişileirn karantina süresi boyunca giriş ve çıkış yapması yasaklandı.

234 EVDE KARANTİNAYA BAŞLANDI

Bunun yanı sıra Adıyaman'da da iki günde 234 evin karantinaya alındığı belirtildi. Adıyaman Valiliği tarafından bu konu hakkında bir açıklama yapılarak iki günde 234 evde karantina uygulamasının başlatıldığı belirtildi.

Açıklamanın devamında kent merkezinde bazı kişilerin Kovid-19 test sonuçlarının pozitif çıkması üzerine İl Hıfzıssıhha Kurulunun yeni kararlar aldığı belirtildi.

Karar doğrultusunda iki günde farklı mahallelerdeki 234 ev karantinaya alındı.

Kamu Personeli - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme