İş Bankası Güvenlik Görevlisi ve Teknisyen Alımı İçin İlan Yayımladı!

İş Bankası İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü, kadrosunda eksik bulunan şubelerinde görevlendirmek üzere iki farklı kadroda personel alımı için sınav düzenleyeceğini açıkladı.İş Bankası tarafından yayımlanan personel alım ilanlarına dair detayları Kamuperso

İş Bankası İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü, kadrosunda eksik bulunan şubelerinde görevlendirmek üzere iki farklı kadroda personel alımı için sınav düzenleyeceğini açıkladı.

İş Bankası tarafından yayımlanan personel alım ilanlarına dair detayları Kamupersoneli.net olarak siz okuyucularımızla paylaşıyoruz. Yayımlanan sınav ilanına göre,

ALIM YAPILACAĞI AÇIKLANAN BOŞ POZİSYONLAR

İş Bankası İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü'nce yayımlanan personel alım ilanına göre, iki farklı kadroda personel alımı yapılacak. Bankanın ilanda belirtilen şehirlerinde bulunan şubelerinde görevlendirileceği açıklanan personel alım ilanı Bilgi Teknolojileri Teknisyeni ve Güvenlik Görevlisi kadrolarında olacak.

Alım Yapılacak Şehirler

Bilgi Teknolojileri Teknisyeni kadrosu için yayımlanan ilan metninde söz konusu personelin İstanbul/Tuzla'da görevlendirileceği açıklandı.

Banka tarafından yayımlanan Güvenlik Görevlisi alım ilanında yer alan bilgilere göre, alım yapılacak şehirler İstanbul, Gaziantep, Bismil/Diyarbakır, Şanlıurfa (Akçakale, Siverek), Çayıralan/Yozgat, Şereflikoçhisar/Ankara olarak açıklandı.

BAŞVURU ŞARTLARI

İş Bankası yayımladığı Bilgi Teknolojileri Teknisyeni ve Güvenlik Görevlisi alımı için düzenlenecek sınava katılacak adaylardan bazı şartları taşımalarını istiyor. Kadrolara göre belirlenen aday kriterleri şu şekilde açıklanmış.

Güvenlik Görevlisi

Güvenlik Görevlisi alımı için adaylarda aranan şartları aşağıda aktarıyoruz.

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, 23 Ocak 1990 ve sonrasında doğmuş olmak, İstanbul, Ankara, Diyarbakır, Yozgat, Gaziantep ve Şanlıurfa illerinde ikamet ediyor olmak, Askerlik görevini tamamlamış olmak, Geçerlilik süresi 23 Ocak 2019 ve sonrası bir tarih olan Silahlı Özel Güvenlik Görevlisi Sertifikası’na sahip olmak,

Daha önce Bankamızca yapılan Özel Güvenlik Görevlisi, Şoför veya Operasyon Elemanı (Operasyon Destek Elemanı) Alım Sınavlarından birinin mülakat aşamasında başarısız sayılmamış olmak, En az lise veya ticaret meslek lisesi mezunu olmak, Boyu en az 175 cm. olmak Kamu haklarından yoksun bulunmamak, Herhangi bir kurum ya da kuruluşa karşı zorunlu hizmet yükümlülüğü taşımamak, Sağlık durumu Türkiye’nin her yerinde görev yapmaya elverişli olmak.

Bilgi Teknolojileri Teknisyeni

Bilgi Teknolojileri Teknisyeni alımı için adaylarda aranan şartları aşağıda aktarıyoruz.

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, 18 Ocak 1990 ve sonrasında doğmuş olmak, Meslek liselerinin Tesisat Teknolojisi ve İklimlendirme (Isıtma, Soğutma, Klima vb.) ve Bilişim Teknolojileri ile ilgili bölümlerinden mezun, tercihen Meslek Yüksek Okullarının ilgili bölümlerinden birini bitirmiş olmak, stanbul (Anadolu Yakası) ilinde ikamet ediyor olmak, Erkek adaylar için tercihen eylemli askerlik görevini tamamlamış ya da en erken Şubat 2019 celp dönemine kadar tecilli ya da muaf olmak,

Kamu haklarından yoksun bulunmamak, Affa uğranmış olunsa dahi, herhangi bir suçtan dolayı hapis cezasına hüküm giymemiş olmak, Herhangi bir kurum ya da kuruluşa karşı zorunlu hizmet yükümlülüğü taşımamak, Bankamızın daha önce düzenlediği tekniker ve teknisyen alım süreçlerinin mülakat aşamasında başarısız sayılmamış olmak, Vardiyalı düzende çalışabilmek, Tercihen orta düzey veya üzeri İngilizce bilgisine sahip olmak,

SINAVLARA BAŞVURU SÜRECİ

İş Bankası İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü aracılığıyla yayımlanan ilanda iki kadro için farklı başvuru süreçleri belirlenmiştir. Banka tarafından yayımlanan süreç detayları şe şekilde açıklanmıştır.

Güvenlik Görevlisi Alımına İlişkin Başvurular;

Güvenlik Görevlisi sınavına başvuru yapmak isteyen adaylar, 15 Ocak tarihine kadar başvurularını sadece cv.isbank.com.tr adresinde yer alan İş Bankası Aday Kariyer Portalı üzerinden yapacaklardır. Banka adaylara ayrıca, şube veya genel müdürlük birimleri aracılığıyla başvuru yapılmayacağını bildirdi.

Bilgi Teknolojileri Teknisyeni Alımına İlişkin Başvurular;

Bilgi Teknolojileri Teknisyeni, sınavı için başvuruda bulunacak adaylar için yayımlanan duyuruda, ilgili kadroya başvuruların 8 Ocak tarihinde sona ereceği açıklandı. Güvenlik Görevlisi alım ilanında yer alan uyarı Bilgi Teknolojileri Teknisyeni alımı içinde tekrarlanarak şube veya genel müdürlük birimleri aracılığıyla başvuru yapılmayacağı ifade edildi.

İlan Metinleri,

Kamu Personeli - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme