İş İlanları

10 Ağustos 2019 Tarihli İş İlanları! Bilet Satış Elemanı ve Banka Gişe Personeli Alımı Yapılıyor

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden yayımlanan iş ilanlarıyla beraber Trabzon, Bartın, İstanbul ve Aydın illerinde istihdam sağlanacağı açıklandı.

10 Ağustos 2019 tarihli açık iş ilanları ekranında yer alan ilanlara göre bilet satış elemanı ve banka gişe personeli alımı yapılacağı duyuruldu.

Başvuru yapacaklar alt kısımda yer alan başvuru adresleri üzerinden başvuruda bulunabilecektir.

Bilet Satış Elemanı (Gişe/banko)    2

DETAY İÇİN TIKLAYIN

Bilet Satış Elemanı (Uçak)    3

DETAY İÇİN TIKLAYIN

Banka Gişe Yetkilisi    1

DETAY İÇİN TIKLAYIN

Kayıt

İŞKUR’un sunduğu hizmetlerden yararlanabilmeniz için kayıtlı kullanıcı olmanız gerekmektedir.

Kayıt

İş aramanın ilk adımı kayıttır. Kurum hizmetlerinden yararlanmak isteyen iş arayanların Kurum portalına üye olarak veya şahsen Kurum ünitelerine başvurarak kayıt olmaları zorunludur. Başarılı bir eşleştirme için hem açık iş hem de iş arayan kişi hakkında tam ve doğru bilgilerin bulunması zorunludur. Gerek internet üzerinden gerekse Kurum personeli aracılığı ile kayıt yaptıracak olanların kendileri ile ilgili bilgileri tam ve doğru olarak yansıtmaları uygun işe yerleştirilmelerinde oldukça önemlidir. Bu nedenle, lütfen kişisel, iletişim, eğitim, meslek ve diğer bilgilerinizi tam ve doğru olarak sisteme giriniz.

Kayıt Koşulları

İş arayanların Kurumumuza kayıt yaptırabilmeleri için 14 yaşını doldurmuş olmaları gerekmektedir. Kayıt için beyan esas alınır. Beyanların gerçek dışı olmasından Kuruma hiçbir sorumluluk yüklenemez.