İş İlanları

100 Uçuş Harekat Memuru, 130 Hava Limanı Personeli Alım İlanı

İŞKUR’un internet sitesi üzerinden yayımlanan personel alım ilanları arasında Uçuş Hareket Memuru ve Hava Limanı Yolcu Hizmetleri Görevlisi kadroları için personel alım ilanları yayımlandı. Söz konusu alım ilanlarına lise, önlisans ve lisans mezunu adaylar başvuruda bulunabilecek. 

İlanlara göre alım yapılacak kadrolara ilişkin detaylar şöyle; Uçuş Hareket Memuru pozisyonu için 100, Hava Limanı Yolcu Hizmetleri Görevlisi 130 personel alımı yapılıyor. 

BAŞVURU KOŞULLARI

Uçuş Hareket Memuru ve Hava Limanı Yolcu Hizmetleri Görevlisi kadroları için yayımlanan ilanlarda yer alan başvuru koşullarını sizlere aşağıda aktarıyoruz. 

Uçuş Harekat Memuru Kadrosu Başvuru Koşulları

En az lise mezunu, Vardiya düzeninde tam zamanlı (full-time) veya yarı zamanlı (part-time) olarak çalışabilecek, İyi derecede İngilizce ve/veya Almanca bilen, Yoğun iş temposuna ve ekip çalışmasına uyum sağlayabilecek, İletişim becerileri kuvvetli ve sorumluluk sahibi, İstanbul Avrupa Yakası; Avcılar,Bakırköy,Beylikdüzü,Bahçelievler,Florya,Küçükçekmece,Yeşilköy,Zeytinburnu bölgelerinde ikamet eden, Atatürk Havalimanı’nda ve İGA’da görev yapabilecek.

Hava Limanı Yolcu Hizmetleri Görevlisi Kadrosu Başvuru Koşulları

Türk vatandaşı olması, şirket tarafından belirlenen eğitim şartının sağlaması, görevini yapmaya engel sağlık sorunu bulunmaması, erkek adaylar için askerlikle ilişiği olmaması; askerlik görevini yapmış olması, yapmış sayılması veya tecilli durumda bulunması, güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması sonucu olumlu olması. En az lise mezunu, Dış görünümüne önem veren ve güler yüzlü, Ekip çalışmasına yatkın, Sorumluluk sahibi, Uzun süre ayakta aktif olarak çalışabilecek, Yolcu ve yolcu yakını memnuniyetine önem veren, Vardiyalı çalışma düzenine uyum sağlayabilecek. Yoğun iş temposuna ve ekip çalışmasına uyum sağlayabilecek,