İş İlanları

101 Sosyal Çalışmacı, Ofis ve Sağlık Personeli İle Kamu İşçisi Alım İlanı Yayımlandı

4 farklı şehirde yer alan 5 farklı kamu kurumu tarafından yayımlanan personel alım ilanlarını Kamupersoneli.net olarak siz okuyucularımız için derledik. 

Söz konusu alım ilanlarında adaylardan KPSS şartı aranmazken memur adaylar için talep edilen en düşük eğitim seviyesi lise mezunu olmak. İşçi kadroları için yayımlanan alım ilanlarında ise adayların mesleki yeterlilikleri sağlamaları halinde okur yazar seviyesinde olması yeterli oluyor. 

Yayımlanan ilanlara dair detaylar şu şekilde,

ALIM YAPILACAK ŞEHİRLER VE KADROLAR

5 farklı belediye başkanlığı ve belediyeye bağlı ilanlarda çeşitli pozisyonlarda personel alımı yapılacağı ilan edildi. İzmir, Bursa, Bitlis ve Batman’da yapılacak alımlarda ise toplam 101 personel istihdamı sağlanacak. 

İlanlara göre alımlarda yer alan açık kadrolar ise şu şekilde,

Sosyal Çalışmacı, Büro Elemanı, Tekniker, Teknisyen, Şoför, Beden İşçisi, Mekaniker, Lastikçi, Fizyoterapist, Elektrikçi, Psikolog, Klimacı, Özel Güvenlik Görevlisi, İç Mimar, Kepçe Operatörü, Futbol Antrenörü, Beden İşçisi, Yarı Zamanlı Personel, Temizlik Görevlisi, Şoför.

BAŞVURU KOŞULLARI

Kamupersoneli.net olarak siz okuyucularımıza yukarıda aktardığımız kadrolar için yayımlanan personel alım ilanlarına başvuruda bulunacak adayların aşağıda aktardığımız koşullara haiz olmaları isteniyor. 

5 farklı kurum tarafından yayımlanan ilana başvuru yapacak adayların ayrıca ilan metilerinde yer alan başvuru koşullarına da dikkat etmeleri gerekiyor.

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, alım yapılacağı pozisyon için belirlenen eğitim şartını sağlamak, varsa deneyim, sertifika ve belge şartlarını sağlamak, görevini düzenli yapmaya engel teşkil edecek sağlık sorunu bulunmamak, kurum tarafından belirlenen yaş aralığında bulunmak, güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması olumlu sonuçlanmak ve erkek adaylar için askerlikle ilişiği bulunmamak (askerlik görevini yapmış olmak, yapmış sayılmak veya muaf tutulmak. Varsa KPSS puan şartını sağlamak.