İş İlanları

107 Vardiya Amiri, İdari İşler ve Danışma Memuru Alım İlanı Yayımlandı

Türkiye İş Kurumu üzerinden yayımlanan personel alım ilanları kısa aralıklarla güncelleniyor. Güncellenen bu personel alım ilanlarında dair detayları ise Kamupersoneli.net olarak siz okuyucularımıza belirli aralıklar aktarıyoruz. 

Bu haberimizde de siz okuyucularımıza 3 farklı kadro için yayımlanan personel alım ilanlarını derledik. İşte bilinmesi gereken ayrıntılar,

3 FARKLI KADRODA PERSONEL ALIMI YAPILACAK

Türkiye İş Kurumu üzerinden yayımlanan personel alım ilanlarında, Vardiya Amiri, İdari İşler Memuru ve Danışma Memuru alımı için ilanlar yayımlandı. 

En az lise mezunu olmak kaydıyla Türkiye geneli farklı şehirlerde yapılacak bu alım ilanlarına dair kadro detayları ise şöyle. Yayımlanan ilanlara göre 14 Vardiya Amiri, 10 İdari İşler Memuru ve 83 Danışma Memuru alımı yapılacak. 

ALIM YAPILACAK ŞEHİRLER

Bu üç pozisyon için alım ilanı yayımlayan kurum yada firmaları bulunduğu şehirler; İzmir, Bursa, İstanbul, Zonguldak, Kahramanmaraş, Denizli, Tekirdağ, Antalya, Malatya, Kocaeli, Bursa, Gaziantep ve Bolu. İlan arasında ayrıca bazı firmalar ülke geneli alım yapacaklarını ilan ettiler. 

BAŞVURU KOŞULLARI

Kamu kurumları ve özel sektör firmaları tarafından yayımlanan personel alım ilanlarına başvuru yapacak adaylardan bazı koşullar talep ediliyor. Her kurum yada firma tarafından ayrı ayrı belirlenen bu koşullar alım yapılacak kadrolara göre de farklılık gösteriyor. 

Kamupersoneli.net olarak siz okuyucularımıza bu başvuru koşullarını genel özellikleri ile aşağıda aktarıyoruz. 

“Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, ilanlarda belirtilen eğitim seviyelerinden lise, ön lisans ve lisans mezunu olmak, bilgisayar Office programlarına hakim olmak, ayrıca firmalar ve kurumlar tarafından belirlenen yaş aralığında bulunulması, erkek adaylar için askerlikle hiçbir alakası olmaması (askerlik görevini yapmış olmak, yapmış sayılmak veya tecilli durumda bulunmak), görevini yapmaya engel herhangi bir engel sorunu bulunmaması ve ilanlarda yer alan ikamet, sertifika ve deneyim gibi özel şartları karşılamak”

BAŞVURU ŞEKLİ İLANI YAYIMLAYAN KURUMA GÖRE DEĞİŞİYOR

İŞKUR aracılığıyla yayımlanan söz konusu alım ilanlarına başvuru yapacak adayların merak ettiği konulardan bir tanesi olan başvuru şekli ilanı yayımlayan kuruma göre değişiyor. Bazı kurumlar ilan metinlerinde telefon numarası vererek şahsen başvuru yapılmasını talep ederken bazı kurumlar ise başvuruları İŞKUR aracılığıyla kabul ediyor.