İş İlanları

1425 Danışma ve Büro Memuru Alımı İçin İşkur Üzerinden İlan Yayımlandı

İstihdam teşviklerinin 2018 yılında da devam edeceğinin açıklanmasının ardından özel sektör firmaları bu teşviklerden yararlanmak amacıyla personel alımlarını İşkur üzerinden yapıyorlar. 

İŞKUR ÜZERİNDEN YAYIMLANAN PERSONEL ALIM İLANLARI

Bu kapsamda Türkiye İş Kurumu üzerinden farklı pozisyonlarda personel alım ilanı yayımlanıyor. 

Bu haberimizde siz okuyucularımıza  Danışma Memuru ve Büro Memuru kadrosu için yayımlanan ilanları derledik. 

Haberimizde derlediğimiz bu ilanlar tek bir kurum ya da firma tarafından yayımlanan ilanlar değildir. Türkiye geneli faaliyet gösteren firma ve kurumlar tarafından yayımlanan tüm ilanların derlemesidir ve çoğu özel sektör firmalarınca yayımlanmıştır. 

BÜRO MEMURU VE DANIŞMA MEMURU KADROLARI

Türkiye İş Kurumu’nun internet sayfasında yer alan iş ilanları arasından 1425 Büro Memuru ve Danışma Memuru alımı için ilan yayımlandı. 

Bu kadrolarda yapılacak alımlara ilişkin detaylarda ise şu şekilde; 

Firmalar tarafından yayımlanan personel alım ilanlarında, Büro Memuru (Genel) kadrosu için 1264 ilan yayımlandı. Büro Memuru (İdari İşler) kadrosu için 13 personel alım ilanı yayımlanırken Büro Memuru (Dış Ticaret) pozisyonunda bir alım ilanı yer aldı. Danışma Memuru alım ilanı için yayımlanan ilan sayısı ise 47. 

İŞKUR İLANLARINA GENEL BAŞVURU KOŞULLARI

İşkur üzerinden yayımlanan personel alım ilanlarına başvuru yapacak adayların ilanı yayımlayan kurum ya da firmanın belirlediği koşulları sağlamaları gerekiyor. 

Bu koşullar her firma için farklılık gösteriyor. Kamupersoneli.net olarak siz okuyucularımıza söz konusu ilanlarda yer alan koşulları genel olarak aşağıda aktarıyoruz. 

Genel Başvuru Koşulları

Her kurum tarafından ayrı ayrı belirlenen eğitim şartını sağlamak, bilgisayar Office programlarına hakim olmak, firmaların talep ettiği yaş aralığında bulunmak, erkek adaylar için askerlik görevini yerine getirmiş olmak, muaf tutulmak veya tecilli durumda olmak, görevini yapmaya engel herhangi bir engel sorunu bulunmamak. Ayrıca varsa kurumlar tarafından belirlenen diğer özel koşulları sağlamak.

İŞKUR İLANLARINA BAŞVURULAR NASIL YAPILIR?

Türkiye İş Kurumu aracılığıyla yayımlanan personel alım ilanlarına başvurular kurumun internet sayfası üzerinden elektronik olarak yapılır. 

Bu şekilde yayımlana ilanlara başvuru yapacak adayların öncelikle kurumun internet sitesine üye olması gerekiyor. İşkur tarafından talep edilen bilgileri dolduran adaylar üyelik işlemlerini tamamlıyorlar. 

Üyelik işlemlerinin tamamlanmasının ardından adaylar aşağıda yer alan link ile ilan sayfasını görüntüleyebilirler. Açılan sayfada yer alan ‘Meslek’ bölümüne hangi yayımlanan ilanları görüntülemek istiyorsanız o pozisyonun ismini yazıp, ara butonuna bastığınızda ilanları görüntüleyebilirsiniz. 

Örneğin; İş ilanları sayfasında Meslek yazan kısma Danışma Memuru yazıp aratırsanız Danışma Memuru pozisyonunda yayımlanan ilanları görüntüleyebilirsiniz.