İş İlanları

1463 Halkla İlişkiler Personeli, Müşteri Temsilcisi ve Çağrı Merkezi Personeli Alınıyor

Türkiye geneli faaliyet gösteren özel sektör firmaları kadrolarında bulunan personel açığını kapatmak adına personel alım ilanları yayımlıyorlar. Bu alım ilanlarını sizlerle Kamupersoneli.net olarak belirli aralıklarla buluşturuyoruz. 

Bu haberimizde de siz okuyucularımızla lise, önlisans ve lisans mezunu adayların başvuru yapabilecekleri personel alım ilanlarını derledik. 

ALIM YAPILACAK KADROLAR

Türkiye İş Kurumu üzerinden yayımlanan personel alım ilanlarında, 3 farklı pozisyon için yayımlanan kadro detayları şu şekilde; İlanlarda, Müşteri Hizmetleri Görevlisi/Asistanı kadrosu için 299, Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi bulunuyor 899 ve Halkla İlişkiler Ve Tanıtım Meslek Elemanı kadrosu için ise 366 alım ilanı bulunuyor. 

Bu alım ilanlarının bir çoğu ülke genelinde alım yapılacak şekilde yayımlanıyor. Bazı alım ilanları için ise alım yapılacak şehirlerde ikamet edebilme şartı bulunuyor. 

BAŞVURU KOŞULLARI

İŞKUR üzerinden yayımlanan bu alım ilanları haberimizin başında da belirttiğimiz gibi çoğunluğu özel sektör firması tarafından yapılıyor. Bundan dolayı her alım ilanı için belirlenen başvuru koşulları ilanı yayımlayan firmaya göre değişiyor. Ancak firmaların adaylardan talep ettikleri koşulları ana hatlarıyla sizlere aşağıda aktarıyoruz. 

Türk vatandaşı olmak, Görevini yapmaya engel sağlık sorunu bulunmamak, En az ilkokul mezunu olmak (bu koşul çoğu kurum ve firma tarafından farklı olarak belirlenir.), başvuru yapılacak firma tarafından belirlenen sürücü belgesine sahip olmak, askerliğini yapmış olmak veya tecilli olmak, firmalar tarafından belirtilen yaş aralığında bulunmak, vardiyalı çalışma sistemine ayak uydurabilmek, alım yapılacak ilde ikamet ediyor veya edebilecek olmak. Bu şartların yanı sıra firmalar adaylardan eğitim şartı, sürücü belgesi şartı veya çalışma sistemi ile alakalı özel şartlar isteyebilirler. 

İLANLARA BAŞVURULAR NASIL YAPILIR?

İŞKUR üzerinden yayımlanan ilanlara başvurular ya ilanı yayımlayan firmaya şahsen yapılır ya da İŞKUR üzerinden gerçekleştirilir. Adayların başvurulara dair detayları ilan metinlerinde incelemeleri gerekiyor. Adayların ilan metinlerine ulaşmaları için ise aşağıda yer alan bağlantıları kullanabilirler.