İş İlanları

193 İdari İşler, Dosyalama ve Danışma Memuru Alımı Yapılıyor

İŞKUR’un İş İlanları sayfasında çok sayıda pozisyon için personel alım ilanları bulunuyor. Kamupersoneli.net olarak bu alım ilanlarını siz okuyucularımıza belirli aralıklarla aktarıyoruz. 

Bu haberimizde siz okuyucularımıza 3 farklı pozisyon için yayımlanmış personel alım ilanlarını derledik. İşte bilinmesi gereken ayrıntılar.

KADRO DETAYLARI

Türkiye İş Kurumu’nun resmi internet sitesi üzerinden yayımlanan personel alım ilanlarının bir bölümü kamu kurumları tarafından yayımlanırken büyük bir kısmı ise özel sektör firmalarınca yayımlanıyor. İşkur alım yapılacak kadrolara göre oluşturduğu listesinde ise 3 farklı pozisyonda toplam 193 personel alımı yapacağını açıkladı. 

İlana göre bu alımlar ve kadro detayları şı şekilde;  Dosyalama Memuru 10 kişi, Danışma Memuru 66 kişi, İdari İşler Memuru 17 kişi, Diğer Büro Memurları 100 kişi. 

BAŞVURU KOŞULLARI

Haberimizin başında belirttiğimiz gibi bu alım ilanları tek bir kurum ya da firma tarafından yayımlanan ilanlar değil. İlan edilen pozisyonlarda yayımlanan ilanların tamamının derlemesidir. İlanlara başvuru yapacak adaylarda başvuru koşullarını ilanı yayımlayan kurum üzerinden öğrenecekler. 

Kamupersoneli.net olarak ilanlara başvuru yapacak adaylardan talep edilen başvuru koşullarını ana hatlarıyla aşağıda aktarıyoruz. 

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, ilanlarda belirtilen eğitim seviyelerinden lise, ön lisans ve lisans mezunu olmak, bilgisayar Office programlarına hakim olmak, ayrıca firmalar ve kurumlar tarafından belirlenen yaş aralığında bulunulması, erkek adaylar için askerlikle hiçbir alakası olmaması (askerlik görevini yapmış olmak, yapmış sayılmak veya tecilli durumda bulunmak), görevini yapmaya engel herhangi bir engel sorunu bulunmaması ve ilanlarda yer alan ikamet, sertifika ve deneyim gibi özel şartları karşılamak.

Bir Yorum

  1. Kardeşim bunlar özel sektör neden insanların vaktini çalıyorsunuz