İş İlanları

199 Apron, Danışma, Dosyalama ve Üretim Planlama Memuru Alım İlanı

Türkiye İş Kurumu üzerinden personel alımları yapılmaya devam ediyor. Özel sektör firmaları ve kamu kurumları tarafından yayımlanan bu ilanlar arasında 4 farklı kadroda yayımlanan ilanları sizlerle buluşturuyoruz. 

KADROLARA DAİR DETAYLAR

İŞKUR İş İlanları sayfası üzerinden yayımlanan ilanlara göre çoğunluğu özel sektör firmaları tarafından olmak üzere 4 farklı pozisyonda 199 personel alımı yapılacak. 

İlan metinlerinde yer alan kadro detaylarına göre alımlar, 10 Apron Memuru, 10 Dosyalama Memuru, 53 Üretim Planlama Memuru ve 126 Danışma Memuru olarak gerçekleştirilecek. İlanlara en lise mezunu olmak kaydıyla farklı eğitim seviyelerinden mezun adaylar başvuruda bulunabilecek. 

ADAYLARDAN TALEP EDİLEN GENEL VE ÖZEL KOŞULLARI

İlanlara başvuruda bulunacak adayların ilan metinlerinde bildirilen, adaylarda aranan genel özellikleri sağlamaları gerekiyor. Bu özellikler genel ve özel koşullar olmak üzere ikiye ayrılıyor. Genel koşullar yukarıda yer alan tüm kadrolar için geçerli olan şartlar olmakla beraber özel koşullar ise alım yapılacak pozisyonun gerekliliklerine göre belirleniyor. İşte ilanlara başvuru yapacak adaylardan talep edilen genel ve özel koşullar;

Türk vatandaşı olmak, görevini yapmaya engel sağlık sorunu bulunmamak, ilanlarda belirtilen eğitim seviyelerinden lise, ön lisans ve lisans mezunu olmak, bilgisayar Office programlarına hakim olmak, ayrıca firmalar ve kurumlar tarafından belirlenen yaş aralığında bulunulması, erkek adaylar için askerlikle hiçbir alakası olmaması (askerlik görevini yapmış olmak, yapmış sayılmak veya tecilli durumda bulunmak), görevini yapmaya engel herhangi bir engel sorunu bulunmaması ve ilanlarda yer alan ikamet, sertifika ve deneyim gibi özel şartları karşılamak.

Bir Yorum