İş İlanları

317 Danışma Memuru ve Sekreter Alımı İçin İlan Yayımlandı

Çeşitli kadrolar için Türkiye İş Kurumu üzerinden yayımlanan personel alım ilanlarını siz okuyucularımıza belirli aralıklarla buluşturuyoruz. 

Bu haberimizde siz okuyucularımız için İŞKUR İş İlanları sayfası üzerinden iki farklı kadro için yayımlanan ilanlara dair detayları derledik. Alım yapılacak personel sayılarına ilişkin detaylar, başvuru koşulları ve başvuru sürecine ilişkin bilinmesi gerekenler şu şekilde,

KADRO DETAYLARI

Türkiye İş Kurumu üzerinden yayımlanan ilanlara göre alımlar ve alım yapılacak personel sayısı şu şekilde; İşkur üzerinden yayımlanan ilanlarda, Sekreter kadrosu için 284, Danışma Memuru kadrosu için ise 33 personel alımı yapılacağı açıklandı. 

Alım yapılacak şehirler ise Danışma Memuru kadrosu için; Bursa, Tekirdağ, İstanbul, Karabük, Zonguldak ve Denizli. Sekreter kadrosu için yapılacak alımlar ise Rize, Adana, Erzurum, Kırşehir, İstanbul, Giresun, Kayseri, Ankara, Kahramanmaraş, Mersin, İzmir, Osmaniye, Niğde, Gaziantep. Ayrıca Sekreter kadrosu için çok sayıda firma ülke geneli personel alımı yapacağını ilan etti. 

BAŞVURU KOŞULLARI

Söz konusu alım ilanları özel sektör firmaları tarafından yayımlandığı için başvuru koşulları değişkenlik gösteriyor. 

Ancak firmalar adaylardan genel olarak, “Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, ilanlarda belirtilen eğitim seviyelerinden lise, ön lisans ve lisans mezunu olmak, bilgisayar Office programlarına hakim olmak, ayrıca firmalar ve kurumlar tarafından belirlenen yaş aralığında bulunulması, erkek adaylar için askerlikle hiçbir alakası olmaması (askerlik görevini yapmış olmak, yapmış sayılmak veya tecilli durumda bulunmak), görevini yapmaya engel herhangi bir engel sorunu bulunmaması ve ilanlarda yer alan ikamet, sertifika ve deneyim gibi özel şartları karşılamak” şartlarını sağlamalarını istiyor. 

İLANLARA BAŞVURULAR

Danışma Memuru ve Sekreter alımı için başvuruda bulunacak adaylar aşağıda yer alan bağlantılar aracılığıyla ilanlara ulaşabilirler. Adaylar bağlantılara İŞKUR üyelikleri ile giriş yaptıklarında tüm ayrıntıları görüntüleyebilirler. Ayrıca ilanlara başvuru şeklide değişiyor. Bazı firmalar şahsen başvuru yapılması gerektiğini bildirirken bazı firmalar İŞKUR üzerinden başvuruları kabul ediyor. 

Bir Yorum

  1. Ben lise mezunuyum.acibadem hasta danışmanı sertifikam da var bilgisayar sertifikamda var.hangi bölüme başvuru yapmam gerekiyo acaba