İş İlanları

318 KPSS Şartsız Kütüphane Memuru, Büro Personeli ve Gençlik Çalışanı Alınıyor

3 farklı kamu kurumu yayımladıkları ilanlar ile çok çeşitli kadrolarda personel alımları yapıyorlar. Kamu Personeli Seçme Sınavı puan şartı olmadan gerçekleştirilecek bu alımlardan ikisi başvuru süreci sona eriyor. 

İlan metinlerinde yer alan kadrolar, adaylardan talep edilen şartlar ve başvuruların nasıl yapılacağına ilişkin detayları siz okuyucularımızla paylaşıyoruz. 

ALIM YAPACAK KURUM VE ALIM YAPILACAK KADROLAR

İlgili birimlerinde görevlendirmek üzere personel alımı yapacağını duyuran kurumlar arasında İstanbul Zeytinburnu Belediyesi, Ankara Büyükşehir Belediyesine bağlı birim olan Ankara Anket ve Manisa Büyükşehir Belediyesine bağlı olan birim Manisa BESOT bulunuyor. 

Bu kurumlar tarafından yayımlanan ilanlarda yer alan kadro detayları şu şekilde,

İstanbul Zeytinburnu Belediyesi yayımladığı personel alım ilanında 5 farklı pozisyonda personel alımı yapacağını duyurdu. Buna göre kurum Kütüphane Personeli, Kütüphane Yardımcı Personeli, Şoför, Branş Eğitmeni, Temizlik Personeli pozisyonlarına alım yapacak.  İstanbul Zeytinburnu Belediyesi  bu pozisyonlara toplam 8 personel istihdam edecek. 

Ankara Büyükşehir Belediyesine bağlı birim olan Ankara Anket tarafından yayımlanan alım ilanında 300 personel alımı yapılacağı duyuruldu. İlkokul, lise, önlisans ve lisans mezunu adaylar arasından Büro Personeli alımı yapacak olan kurum ilanında tercihine üniversite mezunu adaylar arasından alım yapacağını duyurdu. İlanda yer alan diğer özel koşul ise adayların bilgisayar kullanabilmeleri. 

Manisa Büyükşehir Belediyesine bağlı olan birim Manisa BESOT tarafından yayımlanan alım ilanında çeşitli spor faaliyetleri adına çalışma yapabilecek, spor aktivitelerine katılabilecek 10 personel alımı yapılacağı açıklandı.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLECEK?

Yukarıda kadro detaylarını aktardığımız personel alım ilanlarına KPSS puanı olmayan adaylarda başvurabilecek. Ancak kurumların adaylardan KPSS şartı dışında talep ettiği birçok koşul bulunuyor. Bu koşulları sizlere Kamupersoneli.net olarak aşağıda aktarıyoruz. 

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, kamu haklarından mahrum olmamak, erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış olmak, tecil durumda bulunmak yada muaf olmak, Adayların ayrıca işe alımlarda yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması sonuçlarının olumlu olması, ilanda yer alan kadroların gerektirdiği eğitim şartının sağlanması, görevini düzenli yapmaya engel sağlık sorunu bulunmaması koşullarını da sağlamaları gerekiyor.  Bu koşulların dışında adayların belediyeler tarafından alım yapılacak pozisyona göre belirlenen eğitim şartını, deneyim şartını sağlamaları gerekiyor. 

İKİ İLAN İÇİN BAŞVURU SÜRECİ DOLUYOR

Zeytinburnu Belediyesi ve Manisa Büyükşehir Belediyesine bağlı olan birim Manisa BESOT tarafından yayımlanan alım ilanlarına başvuru süreci 21 Eylül tarihi itibariyle sona erecek. Adayların mesai saatleri içinde başvurularını yapmaları gerekiyor. Ankara Büyükşehir Belediyesine bağlı birim olan Ankara Anket alım ilanına son başvuru tarihi ise Aralık ayı olarak işaret edilmiş.