İş İlanları

32 Şehirde TYP Kapsamında 20 Bin Personel Alımı İçin İlan Yayımlandı

Türkiye İş Kurumu üzerinden Toplum Yararına Programı kapsamında çok sayıda personel alım ilanı yayımlandı. Farklı şehirlerde yayımlanan personel alım ilanlarında 20 binden fazla personel alımı yapılacağı duyuruldu. 

Bu haberimizde siz okuyucularımıza yayımlanan bu ilanlara başvuruların nasıl yapılacağına ilişkin detayları aktarıyoruz. 

TYP PERSONEL ALIM İLANLARI

Kamupersoneli.net olarak siz okuyucularımıza kamu kurumları tarafından yayımlanan ilanları anlık olarak duyuruyoruz. Bu kapsamda İşkur üzerinden çeşitli kadrolarda çok sayıda personel alımı yapılacağı duyuruldu. 

Yayımlanan ilanlarda belirtilen başvuru koşullarına uygun adaylar bu ilanlara başvuru yapabiliyorlar. 

İlanlarda yer alan açık pozisyonlar ise şu şekilde, MEB Bakım Onarım Temizlik, MEB Çevre Düzenlemesi, Ağaçlandırma, Çevre Temizliği, Erozyon Engelleme Çalışması, Kamusal Altyapının Yenilenmesi, Park Düzenlemeleri, Restorasyon Tarihi ve Kültürel Mirasın Korunması, Vadi ve Dere Islahı

HANGİ ŞEHİRLERDE ALIM YAPILACAK?

Yukarıda yer alan pozisyonlarda personel alımı yapacağını açıklayan çok sayıda kurum bulunuyor. Bu kurumların bulundukları şehirleri siz okuyucularımıza aşağıda aktarıyoruz. 

Isparta, Eskişehir, Niğde, Afyonkarahisar, Amasya, Trabzon, Diyarbakır, Kocaeli, Kastamonu, Kütahya, Yalova, Niğde, Kırşehir, Karaman, Antalya, Siirt, Bitlis, Mersin, Şırnak, Tekirdağ, Kayseri, Amasya, Çanakkale, Gümüşhane, Sakarya, Konya, Hatay, Balıkesir, Kahramanmaraş, Malatya, Karabük, Samsun.

Yukarıda yer alan şehirlerin dışında ayrıca Çevre Temizliği kadrosu için başka şehirler içinde ilan yayımlanmış olabilir. Haberimizin altında yer alan bağlantı aracılığıyla kendi şehrinizde yayımlanan ilanları görüntüleyebilirsiniz. 

BAŞVURU KOŞULLARI

Türkiye İş Kurumu, Toplum Yararına Program kapsamında yayımlanan personel alım ilanlarına başvuru yapacak adayların aşağıda yer alan başvuru koşullarını sağlamalarını talep ediyor. 

Türkiye İş Kurumu’na kayıtlı işsiz olmak, 18 yaşını tamamlamış olmak, Emekli, malul, dul ve yetim aylığı almıyor olmak, Öğrenci olmamak (açıköğretim öğrencileri hariç), TYP’den yararlanılmaya başlanan gün itibarıyla Sosyal Yardım Bilgi sistemi üzerinden yapılacak sorgulamada herhangi bir nakdi sosyal yardım almıyor olmak ve talep edilen yaş aralığında olmak. 

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Toplum Yararına Program kapsamında yayımlanan personel alım ilanlarına başvurular İşkur Müdürlüklerine şahsen yapılabileceği gibi İşkur’un internet sitesine üye olduktan sonra internet ortamında elektronik olarak da yapılabilir. 

İlanlara ulaşmak için aşağıda yer alan bağlantıyı kullanabilirsiniz. Aşağıda yer alan bağlantı sizleri TYP personel alımı sorgulama sayfasına yönlendirecektir. Bulunduğunuz şehri veya hangi kadroya başvuru yapacaksanız o kadroyu seçip ara butonuna basarsanız ilanları görüntüler ve başvuru yapabilirsiniz. 

Bir Yorum