İş İlanları

336 Veznedar, Yardımcı Personel ve Sekreter Alım İlanı Yayımlandı

İŞKUR üzerinden yayımlanan personel alım ilanlarını büyük bir çoğunluğu özel sektör firmaları tarafından yayımlanıyor. Kamu kurumlarının ilanlarının da bulunduğu İŞKUR İş İlanları Sayfasında yer alan 3 farklı kadroda yayımlanan ilanlarını sizler için derledik. 

En az lise mezunu olmak kaydıyla farklı eğitim seviyelerinden mezun adayların başvuru yapabilecekleri bu personel alım ilanlarına dair detaylar sizlerle,

3 FARKLI KADRODA 336 PERSONEL ALIMI YAPILIYOR

Türkiye İş Kurumu üzerinden yayımlanan personel alım ilanları arasında Diğer Veznedarlar Ve İlgili Personel, Destek Personeli (Yardımcı Hizmetler) ve Sekreter kadroları için alım ilanları yayımlandı. 

Yayımlanan bu personel alım ilanlarına göre alımlara dair ilan sayıları şu şekilde, Sekreter kadrosu için 319 alım ilanı, Destek Personeli (Yardımcı Hizmetler) kadrosu için 15 alım ilanı ve Diğer Veznedarlar Ve İlgili Personel kadrosu için ise 2 alım ilanı bulunuyor. 

Bu alım ilanlarında adayların dikkat etmesi gereken en önemli husus ise bu ilanların tek bir kurum ya da firma tarafından yayımlanmadığı konusu. Söz konusu bu alım ilanları yukarıda yer alan pozisyonlar için yayımlanmış ilanların derlemesidir. 

BAŞVURU KOŞULLARI

Yukarıda alım yapılacak personel sayısına ilişkin detayları aktardığımız personel alımları ile ilgili olarak adayların bazı dikkat etmesi gereken noktalar bulunuyor. İlanalra başvuru yapacak adaylar alım yapılacak her pozisyon için ayrı ayrı belirlenen özel başvuru koşulalrını sağlamalılar. Bu koşulları genel başlıkları ile sizlere aktarıyoruz. 

Türk vatandaşı olmak, Görevini yapmaya engel sağlık sorunu bulunmamak, En az ilkokul mezunu olmak (bu koşul çoğu kurum ve firma tarafından farklı olarak belirlenir.), başvuru yapılacak firma tarafından belirlenen sürücü belgesine sahip olmak, askerliğini yapmış olmak veya tecilli olmak, firmalar tarafından belirtilen yaş aralığında bulunmak, vardiyalı çalışma sistemine ayak uydurabilmek, alım yapılacak ilde ikamet ediyor veya edebilecek olmak. Bu şartların yanı sıra firmalar adaylardan eğitim şartı, sürücü belgesi şartı veya çalışma sistemi ile alakalı özel şartlar isteyebilirler. 

İLANLARA BAŞVURU SÜRECİ

Söz konusu alım ilanları Türkiye geneli çok sayıda firma tarafından yayımlanıyor. Her firma ilanlara son başvuru tarihini kendine göre belirlediğinden her ilan için başvuru süreci değişiyor. Adaylar aşağıda vermiş olduğumuz bağlantıları kullanarak bu detaylara ulaşabilir ve ilanlara başvuruda bulunabilirler.