İş İlanları

467 büro memuru 48 danışma memuru ve 185 sekreter alımı yapılacak!

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR), 01 Kasım 2019 tarihi itibari ile yeni memur alımı iş ilanları yayınladı. İŞKUR2un açık işler kategorisi ve kamu işçi alımı kategorisinde yayınlanan ilanlara göre, bazı kamu kurumları ve özel şirketler, İŞKUR aracılığı ile 185 Sekreter, 467 büro memuru ve 48 danışma memuru olmak üzere KPSS’siz 700 ofis içi personel alımı yapacaktır. Ön başvurular İŞKUR şubelerine şahsen veya İŞKUR’un resmi internet üzerinden online yapılacak olup, her bir ilanın son başvuru tarihin farklı olmak üzere 21 Kasım 2019 tarihine kadar devem edecektir.

Ofis içi personel alımı için, belirtilen meslek alanlarına başvuruda bulunmak isteyen adayların, yine her ilanda öğrenim şartı farklı olmak üzere, en az ilköğretim mezunu adaylar başvuruda bulunabilecekler. Ama öncelikli olarak tüm adayların İŞKUR’a kayıtlı işsiz olmaları ve hangi ilana başvuruda bulunacaksa, belirtilen şartları taşıması gerekmektedir.

HANGİ İLLERDE PERSONEL ALIMI YAPILACAK?

Danışma memuru, Sekreter ve büro memuru alımları başta İstanbul, Ankara, İzmir, Konya ve Antalya olmak üzere, toplamda 49 şehirde alım yapılmaktadır. Hangi illerden kaç personel alımı yapıldığını görüntülemek için aşağıda belirtilen linklerin üzerini tıklamanız yeterlidir.

İŞ BAŞVURULARI NASIL YAPILACAK?

İş başvuruları, İŞKUR il ilçe şube müdürlüklerinde şahsen giderek ilgili memurun aracılığı ile yapılabildiği gibi, aşağıda belirtilen linkler üzerinden de yapılabilmektedir. Online başvuru yapabilmek için öncelikli olarak, seçili meslek için belirtilen linkin üzerini tıklayınız. Linki tıkladığınızda karşınıza, o meslek ile ilgili illere göre yayınlanan iş ilanlarını gösteren sayfa açılır. Bu sayfa üzerinden, size uygun bir iş ilanını tıklayarak başvuru ekranına ulaşabilir ve bu başvuru ekranında, adaylardan istenilen başvuru şartlarını, özel koşulları ve işverenin iletişim numaralarını görebilir ve anında aynı sayfa üzerinden online başvurunuzu yapabilirsiniz.

Danışma memuru alım ilanları için burayı tıklayınız

Sekreter alım ilanları için burayı tıklayınız

Büro memuru alım ilanlarını görüntülemek için burayı tıklayınız

İŞKUR üzerinden KPSS şartı olmadan memur-işçi alımı yapan kamu kurumlarının ilanlarını görüntülemek için ise burayı tıklayınız