İş İlanları

5 Bin 107 Ofis Personeli, Şoför ve Güvenlik Görevlisi Alımı İçin İlan Yayımlandı

Kamu kurum ve kuruluşları ve özel sektör firmaları tarafından personel alım ilanlarını siz okuyucularımızla buluşturmaya devam ediyoruz. 

Bu haberimizde siz okuyucularımıza Türkiye geneli her şehirden çoğunluğu özel sektör firması tarafından yayımlanan personel alım ilanlarını derledik. Söz konusu alım ilanlarına en az lise mezunu olmak kaydıyla farklı eğitim seviyelerinden mezun adaylar başvuru da bulunabilirler. 

KADROLARA DAİR DETAYLAR
Yayımlanan ilanlara göre 13 farklı pozisyonda toplam 5 binden fazla personel alımı yapılacak. Bu alımların yapılacağı kadrolara ilişkin detaylar ve alım yapılacak personel sayılarını sizlere aşağıda aktarıyoruz. Ancak aşağıda yer alan kadrolardan Şoför kadrosu için çok fazla alım ilanı bulunduğundan onların tamamını haberimizin altında yer alan bağlantıları kullanabilirsiniz. 

Büro Memuru (Dış Ticaret) 1, Büro Memuru (Genel) 1020, Büro Memuru (İdari İşler) 17, Kamyon Şoförü 162, Kamyonet Şoförü 45, Makam Şoförü 21, Şoför-Yük Taşıma 748, Şoför (Yolcu Taşıma) 162, Güvenlik Görevlisi 2781, Güvenlik Görevlisi (Silahlı) 108, Güvenlik Görevlisi (Silahsız) 32, Güvenlik Müdürü 1.

BAŞVURU KOŞULLARI

Söz konusu alım ilanlarına başvuruda bulunacak adaylar, hangi alım ilanına başvuru yapacaksa yayımlanan ilan metinlerini iyi incelemeleri gerekiyor. Adaylar ilan metinlerinde yer alan koşulları sağlamadıkları halde başvuru yaparlarsa başvuruları geçersiz olur. İşte ilanlara dair başvuru koşulları;

Türk vatandaşı olmak, Görevini yapmaya engel sağlık sorunu bulunmamak, En az ilkokul mezunu olmak (bu koşul çoğu kurum ve firma tarafından farklı olarak belirlenir.), başvuru yapılacak firma tarafından belirlenen sürücü belgesine sahip olmak, askerliğini yapmış olmak veya tecilli olmak, firmalar tarafından belirtilen yaş aralığında bulunmak, vardiyalı çalışma sistemine ayak uydurabilmek, alım yapılacak ilde ikamet ediyor veya edebilecek olmak. Bu şartların yanı sıra firmalar adaylardan eğitim şartı, sürücü belgesi şartı veya çalışma sistemi ile alakalı özel şartlar isteyebilirler. 

İLANLARA NASIL ULAŞILIR?

İŞKUR üzerinden yayımlanan bu ilanlara ulaşmak için başvuru yapacağınız pozisyona göre arama yapmanız gerekiyor. Aşağıda yer alan bağlantıyı kullanarak yayımlanan tüm ilanları arama sayfasına ulaşacaksınız. Bu sayfada yer alan Meslek Türü sekmesine başvuru yapacağınız kadronun ismini yazıp ara butonuna basacaksınız.