İş İlanları

6 Belediye Başkanlığı KPSS Şartsız Belediye Personeli Alımı İçin İlan Yayımladı

İstanbul, Aydın, İzmir ve Kütahya’da bulunana 6 farklı belediye başkanlığı ve bu belediyelere bağlı birimler yayımladıkları ilanlar belediye personeli alımı yapmaya devam ediyorlar. 

Çeşitli platformlar aracılığıyla adaylara duyurulan söz konusu belediye personeli alımına ilişkin kadro detaylarını ve başvuru koşullarını sizlere aşağıda aktarıyoruz. İlanlara dair başvuru sürecine ilişkin detayları ise haberimizin altında yer alan ilan metinleri aracılığıyla görüntüleyebilirsiniz. 

6 BELEDİYE BAŞKANLIĞI BELEDİYE PERSONELİ ALIYOR

İstanbul, Aydın, İzmir ve Kütahya’da yer alan 6 farklı belediye başkanlığı en az lise mezunu olmak kaydıyla farklı eğitim seviyelerinden mezun olmuş adaylar arasından personel alımı yapıyor. 

Bu alımlarda yer alan kadrolar arasında, ofis personelleri, İtfaiyeci, İş Yeri Hekimi, İş Güvenliği Uzmanı, Büro Personeli, Çevre Mühendisi, Bilgi İşlem Personeli, Şehir Bölge Planlayıcısı, Yemekhane Görevlisi, Genel Hizmet Görevlisi, Park Görevlisi, Güvenlik Görevlisi, Baskı Koordinatörü, Şikayet Yönetim Koordinatörü, Halkla İlişkiler Yöneticisi, Veterinerlik Hizmetleri Personeli, Pratisyen Hekim, Evde Sağlık Hizmetleri, İşçi, 

BAŞVURU KOŞULLARI

Söz konusu personel alım ilanlarına başvuru yapacak adayların ilanlarda yer alan pozisyonun gerektirdiği başvuru koşullarını sağlamaları gerekiyor. İlanlara başvuru yapacak adayların dikkat etmeleri gereken hususları aşağıda aktarıyoruz. 

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Belediyeler tarafından yayımlanan ilanlarda yer alan pozisyonlar için belirlenen eğitim şartını sağlamak, varsa deneyim, sertifika ve belge şartlarını sağlamak, görevini düzenli yapmaya engel teşkil edecek sağlık sorunu bulunmamak, kurum tarafından belirlenen yaş aralığında bulunmak, işe alım sürecinde yaptırılacak olan güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması olumlu sonuçlanmak ve erkek adaylar için askerlikle ilişiği bulunmamak (askerlik görevini yapmış olmak, yapmış sayılmak veya muaf tutulmak.