İş İlanları

8 Bin 484 Büro Memuru, Sekreter, Güvenlik ve Şoför Alım İlanı İŞKUR'da Yayımlandı

Özel sektör firmaları başta olmak üzere çok sayıda kamu kurum ve şirket İŞKUR üzerinden personel ve işçi alım ilanları yayımlıyorlar. Bu haberimizde siz okuyucularımıza çeşitli kadrolar için yayımlanan ilanları derledik. 

İŞKUR üzerinden yayımlanan bu ilanlar için yer alan kadro detayları ve başvuru koşullarını sizlerle buluşturuyoruz. 

İŞKUR ÜZERİNDEN YAYIMLANAN PERSONEL ALIM İLANLARI

Türkiye İş Kurumu üzerinden yayımlanan ilanlar arasından 7 farklı kadro için yayımlannanlara dair detayları sizlere aktarıyoruz. Söz konusu bu kadrolar için ise farklı branşlarda bulunuyor. İŞKUR üzerinden yayımlanan ilanlarda Şoför kadrosu için çok sayıda branş bulunuyor. Bunlar Şoför Yük Taşıma, Şoför Yolcu Taşıma, Makam Aracı Şoförü gibi. Sizlere katrmış olduğumuz toplam personel alım ilanı sayısı bu kadrolarda eklenince daha da artacaklar. 

Peki ilanlarda hangi kadrolar bulunuyor. İşte İŞKUR üzerinden yayımlanan ilanlar ve detaylar; Güvenlik Görevlisi 4825, Büro Memuru (Genel) 1501, Şoför-Yük Taşıma 1142, Güvenlik Görevlisi (Silahlı) 208, Büro İşçisi 202, Müşteri Hizmetleri Görevlisi/Asistanı 160, Sekreter 429.

BAŞVURU KOŞULLARI

İŞKUR üzerinden yayımlanan bu ilanlar tek bir kurum ya da şirket tarafından yayımlanan ilanlar olmayıp genel ilanların derlemesidir. Bu kapsamda başvuru koşulları da ilanı yayımlayan kurum ya da şirkete göre değişitiyor. Ancak genel olarak sizlere aşağıda bu şartları aktarıyoruz. 

Türk vatandaşı olmak, Görevini yapmaya engel sağlık sorunu bulunmamak, En az ilkokul mezunu olmak (bu koşul çoğu kurum ve firma tarafından farklı olarak belirlenir.), başvuru yapılacak firma tarafından belirlenen sürücü belgesine sahip olmak, askerliğini yapmış olmak veya tecilli olmak, firmalar tarafından belirtilen yaş aralığında bulunmak, vardiyalı çalışma sistemine ayak uydurabilmek, alım yapılacak ilde ikamet ediyor veya edebilecek olmak. Bu şartların yanı sıra firmalar adaylardan eğitim şartı, sürücü belgesi şartı veya çalışma sistemi ile alakalı özel şartlar isteyebilirler. 

İLANLAR NASIL ULAŞILIR?

İlanlara ulaşmak isteyen adaylar için İŞKUR İş İlanları Arama sayfasının bağlantısını aşağıda verdik. Bu bağlantıya tıklayan adaylar ilan arama sayfasına yönlendirilecekler. Açılan sayfada adaylar hangi kadro için yayımlanan ilanları görmek istiyorlarsa Meslek yazan yere o kadronun adını yazıp ara butonuna basarak ilanlara ulaşabilriler. Örnek vermek gerekirse Şoför alım ilanları için arama yapacak bir aday Meslek yazan kısma Şoför yazıp Ara butonuna bastığında bu kadro için yayımlanan ilanlara ulaşabilir. 

Bir Yorum