İş İlanları

Afyonkarahisar Belediyesi En Az İlkokul Mezunu 110 Geçici İşçi Alımı Yapıyor

Afyonkarahisar Belediye Başkanlığı Devlet Personel Başkanlığının resmi web adresinde yer alan ilanlar bölümünde bir ilanını yayımladı. Yayımlanan ilanda Afyonkarahisar Belediye Başkanlığı tarafından en az ilkokul mezunu 110 geçici işçi alımı yapılacağı ifade edildi. 

Tüm bunların yanı sıra alınacak olan tüm personellerin bahçıvan kadrosunda istihdam edileceği belirtildi. Buna göre ilan hakkında genel şartları ve başvuru detaylarını kamupersoneli.net olarak ziyaretçilerimizle paylaşıyoruz. 

İLANIN DETAYLARI

Bu kapsamda Afyonkarahisar Belediye Başkanlığı tarafından yayımlanan ilanda 110 bahçıvan alımı yapılacağı ifade edildi. İşe alınacak olan personeller belirli süreli olarak çalışacaklardır. Bu kapsamda personeller 5 ay 29 gün çalışacaklardır. Ayrıca işe alınacak olan personeller asgari ücret olarak maaş alacaklar ve + yüzde 10 artış göreceklerdir. İlanda işe alınacak olan adayların sosyal olanakları da belirtildi. Buna göre personellerin sosyal olanaklarında ikramiye ve yemek desteği verileceği belirtildi. Adayların en az ilkokul mezunu olmaları gerekmektedir. Ayrıca adaylarda askerlik şartı da aranmamaktadır. 

BAŞVURU DETAYLARI

Söz konusu ilana başvurular 26 Mart 2018 tarihi itibari ile başladı ve 4 Nisan 2018 tarihine kadar devam edecektir. Adaylar başvurularını aşağıdaki kılavuzda belirtilen başvuru formu ile yapacaklardır. Başvurular Afyonkarahisar Belediyesine şahsen yapılacaktır.

İLANIN AÇIKLAMALARI

Söz konusu ilanda bir de açıklama yapılmıştır. Söz konusu ilanın açıklama bölümünde işverenlere çeşitli talimatlarda bulunulmuştur. Bu talimatlarda ise “Bu Formun tarafınızdan eksiksiz olarak doldurulması, işgücü isteminizin niteliğinin belirlenmesinde ve uygun elemanların sizlere takdim edilmesinde Kurum çalışanlarına yardımcı olacaktır. İŞKUR’dan bilgi ve hizmet almak için 180 numaralı telefonu arayabilir veya www.iskur.gov.tr web adresinden gerekli bilgilere ulaşabilirsiniz. Kamu kurum ve kuruluşlarının vermiş olduğu işgücü istemlerinde yaş, cinsiyet, ve askerlik sınırlaması bulundurulmayacaktır. Kamu kurum ve kuruluşlarında mevsimlik veya kampanya işlerinde ya da orman yangınıyla mücadele hizmetlerinde ilgili mevzuatına göre geçici iş pozisyonlarında 6 aydan az olmak üzere alınacak geçici işçileri kapsar. 6 ay ve daha uzun süreli geçici işçi talebinde bulunulamaz” ifadelerine yer verildi.

Bir Yorum