İş İlanları

Afyonkarahisar Salar Belediyesi İşçi Alımı Yapıyor

Afyonkarahisar Salar Belediyesi, İşkur aracılığıyla yayımladığı ilan ile Temizlik Görevlisi (3) pozisyonunda işçi alımı yapacağını duyurdu. İlana göre;

BAŞVURACAK ADAYLARDA ARANAN GENEL NİTELİKLER

En az ilköğretim mezunu olmak, Çevre Koruma Belgesi olmak, İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi Katılım Belgesi olmak, Bitki Koruma Ürünü Uygulama Belgesi (Tarım Bakanlığı Onaylı) olmak, İstenilen Meslekte En az ”5” yıl iş deneyimli olmak ve SGK hizmet dökümü ile belgelemek, İlkyardımcı Sertifikasına (Sağlık Müdürlüğü Onaylı) sahip olmak.

İŞÇİ ALIMINA DAİR GENEL BİLGİLER

Gerçeğe aykırı belge verenlerin ya da beyanda bulunanların başvurusu geçersiz hale getirilmesi, işe alınması işleminin iptaline ilişkin Kurumun ve talep sahibi kamu kurum ve kuruluşunun yasal işlem yapma hakkı saklıdır.

Başvuru yapan ve nihai listede yer alan adaylar, eğitim durumu, tecrübe, öncelik durumu vb. koşulları taşıyıp taşımadıklarını talebi veren kamu kurumuna ibraz etmek zorundadır. Bu durumlarını belgeleyemeyenler veya yanlış beyanda bulunanlar nihai listeden çıkarılarak sıralamada yer alan diğer kişiler listelere dahil edilecektir.

Öncelik hakkına sahip olanlardan, başvuruda bulundukları sürekli veya geçici işgücü talebine işverence davet edildikleri hâlde mücbir sebepler dışında icabet etmeyen, sınava katılmayan, işi reddeden veya kamuda sürekli işçi statüsünde işe yerleşenlerin öncelik hakkı ortadan kalkar. Öncelik hakkından ikinci kez yararlanılamaz.

Kuraya tabi olan işgücü taleplerine şartları uyan ve müracaatları kabul edilenlerin tamamı noter huzurunda kura çekimi için işverene gönderilir.

BAŞVURU SÜRECİ, YERİ VE ŞEKLİ

Afyonkarahisar Salar Belediyesi işçi alım ilanına başvurular, 13 Ekim- 23 Ekim 2017 tarihleri arasında İşkur aracılığıyla yapılacak.

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA