İş İlanları

Afyonkarahisar Sülümenli Belediyesi İşkur Aracılığıyla İşçi Alımı Yapıyor

Afyonkarahisar Sülümenli Belediye Başkanlığı, İşkur aracılığıyla yayımladığı ilan ile en az ilköğretim mezunu işçi alımı yapacağını duyurdu. Detaylar şöyle:

Afyonkarahisar Sülümenli Belediye Başkanlığı işçi alımları Şoför Yük Taşıma (1) pozisyonunda yapılacak. Alınacak işçiler, daimi/tam süreli olarak görevlendirilecek.

BAŞVURACAK ADAYLARDA ARANAN ŞARTLAR

İşçi alım ilanına başvuracak adayların; en az ilköğretim mezunu olmaları, daimi/tam süreli çalışmayı kabul etmeleri, E sınıfı ehliyetli olmaları,  İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi Katılım Belgesi sahibi olmaları, istenilen meslekte en az 10 yıl deneyimli olmaları, İlkyardımcı Sertifikasına sahip olmaları gerekiyor.

İŞÇİ ALIM İLANINA BAŞVURACAK ADAYLAR DİKKAT !

Gerçeğe aykırı belge verenlerin ya da beyanda bulunanların başvurusu geçersiz hale getirilmesi, işe alınması işleminin iptaline ilişkin Kurumun ve talep sahibi kamu kurum ve kuruluşunun yasal işlem yapma hakkı saklıdır. Başvuru yapan ve nihai listede yer alan adaylar, eğitim durumu, tecrübe, öncelik durumu vb. koşulları taşıyıp taşımadıklarını talebi veren kamu kurumuna ibraz etmek zorundadır. Bu durumlarını belgeleyemeyenler veya yanlış beyanda bulunanlar nihai listeden çıkarılarak sıralamada yer alan diğer kişiler listelere dahil edilecektir.

Son müracaat tarihi resmi tatile rastladığında bir sonraki iş günü başvurular kabul edilecektir.

Öncelik hakkına sahip olanlardan, başvuruda bulundukları sürekli veya geçici işgücü talebine işverence davet edildikleri hâlde mücbir sebepler dışında icabet etmeyen, sınava katılmayan, işi reddeden veya kamuda sürekli işçi statüsünde işe yerleşenlerin öncelik hakkı ortadan kalkar. Öncelik hakkından ikinci kez yararlanılamaz.

İSTENİLEN BELGELER

Başvuru yapacak adaylardan; E sınıfı ehliyet, İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi Katılım Belgesi, İstenilen Meslekte En az ”10” yıl iş deneyim gösterir SGK  dökümü, İlkyardımcı Sertifikası isteniyor.

Gerekli belgeleri 5 Ocak 2018 mesai bitimine kadar Sülümenli Belediye Başkanlığına teslim etmeleri gerekmektedir, belirtilen tarihe kadar belgelerini teslim etmeyen adaylar noter çekilişi ve sözlü sınava alınmayacaktır.

Kur’a çekimi tarihi: 10 Ocak 2018 Çarşamba günü Saat: 10.00 da Sülümenli Belediye Başkanlığında yapılacak.

BAŞVURU SÜRECİ

Afyonkarahisar Sülümenli Belediye Başkanlığı işçi alım ilanına başvurular; 21 Aralık 2017 – 1 Ocak 2018 tarihleri arasında İşkur aracılığıyla yapılacak.

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA