İş İlanları

Antalya Polis Moral Eğitim Merkezi İşkur Aracılığıyla İşçi Alıyor

Antalya Polis Moral Eğitim Merkezi, İşkur aracılığıyla bir ilan yayımlayarak işçi alımı yapacağını duyurdu. İlan detayları şöyle:

ALIM YAPILACAK POZİSYON

Resepsiyon Görevlisi (Ön Büro Elemanı): 1

BAŞVURACAK ADAYLARDA ARANAN ŞARTLAR

Turizm ve Otelcilik Yüksekokulu mezunu olmak, daimi/tam süreli çalışmayı kabul etmek

GENEL AÇIKLAMALAR

Gerçeğe aykırı belge verenlerin ya da beyanda bulunanların başvurusu geçersiz hale getirilmesi, işe alınması işl eminin iptaline ilişkin Kurumun ve talep sahibi kamu kurum ve kuruluşunun yasal işlem yapma hakkı saklıdır. başvuranlar koşulları taşıyıp taşımadıklarını yazılı veya sözlü sınavdan önce talebi veren kamu kurum ve kuruluşuna ibraz etmek zorundadır. Bu durumlarını belgeleyemeyenler veya yanlış beyanda bulunanlar nihai listeden çıkarılarak sıralamada yer alan diğer kişiler listelere dâhil edilecektir.

Öncelik hakkına sahip olanlardan, başvuruda bulundukları sürekli veya geçici işgücü talebine işverence davet edildikleri hâlde mücbir sebepler dışında icabet etmeyen, sınava katılmayan, işi reddeden veya kamuda sürekli işçi statüsünde işe yerleşenlerin öncelik hakkı ortadan kalkar. Öncelik hakkından ikinci kez yararlanılamaz.

NOT: Tercihen yabancı dil biliyor olmak, en az bir yıl deneyimli olması , takım çalışmasına uyum sağlayabilecek, esnek ve yoğun çalışma şartlarına uyumlu, vardiyalı sistemde çalışabilecek, ulusal bayram ve genel tatil günlerinde (resmi ve dini bayram dahil) çalışabilecek, gerektiğinde fazla mesai yapabilecek, iletişim gücü iyi ve türkçeyi iyi kullanabilen güleryüzlü adaylar aranmaktadır.  

BAŞVURU SÜRECİ

Antalya Polis Moral Eğitim Merkezi, işçi alım ilanı başvuruları, 20 Kasım – 29 Kasım 2017 tarihleri arasında İşkur üzerinden yapılacak.

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA