İş İlanları

Astsubay Orduevi En Az Lise Mezunu İşçi Alımı İçin Başvurular Sona Eriyor

Kamu kurum ve kuruluşları Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğünün resmi web adresi üzerinden personel alım ilanlarını yayımlamaya devam ediyor. Astsubay Orduevi Müdürlüğü de diğer kurumlar gibi personel alım ilanını Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğünün resmi web adresi üzerinden yayımladı.

Yayımlanan ilanda Astsubay Orduevi Müdürlüğünün Eskişehir’de bulunan birimlerinde görevlendirmek üzere işçi alımı yapacağını duyuruldu. Söz konusu ilana başvuru yapacak olan adayların KPSS’den en az 60 puan almış olmaları gerekmektedir.

Türkiye İş Kurumu’nun internet sayfası üzerinden yayımlanan işçi alım ilanına göre, Astsubay Orduevi Müdürlüğü 4 farklı kadrodan personel alımı yapacaktır. Söz konusu ilana en az lise mezunu adaylar başvuru yapabilecektir. Bununla beraber kurum bünyesinde 5 personel alımının yapılacağı ifade edildi. Alım yapılacak kadrolar ise Aşçı, Pide Ustası, Bulaşıkçı (Stevard), Temizlik Görevlisi olarak belirtildi.

GENEL ŞARTLAR

Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğünün resmi web adresi üzerinden yayımlanan ilanda lise ve dengi okul düzeyinde alım yapılacak unvana göre belirlenen bölümlerden mezun olunması isteniyor. Tüm bunların yanı sıra söz konusu ilana başvuru yapacak olan adayların kadroalra göre belirlenen tecrübelere sahip olmaları gerekmektedir. Ayrıca yukarıda belirttiğimiz gibi 2016 yılı KPSS’den en az 60 puan almış olmaları gerekmektedir. Bunun yanı sıra görevini yapmaya engel sağlık sorunu bulunmaması, kamu haklarından mahrum olmaması ve ilanda yer alan özel koşulları taşımaları ilandaki genel şartlardandır.

BAŞVURU DETAYLARI

Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü resmi web adresi üzerinden yayımlanan Astsubay Orduevi Müdürlüğü işçi alım ilanına başvuru süreci devam ediyor. Söz konusu ilana başvurular ise 12 Şubat 2018 tarihinde sona erecektir. Söz konusu ilana başvuru yapacak olan adaylar başvurularını aşağıdaki bağlantı adresi üzerinden yapacaklardır. İlana başvuru yapacak olan adaylar aşağıdaki bağlantı adresini tarayıcılarının adres satırına kopyalayarak ilanın detaylarına ulaşacaklardır. Adaylar bağlantı adresini kopyaladıklarında açılan sayfada işyeri unvanı yazan bölüme ‘Astsubay Orduevi Müdürlüğü’ yazarak ilana ulaşabileceklerdir.

İlanın detayları için kullanılacak bağlantı adresi: https://goo.gl/BjygzJ

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA