İş İlanları

Bartın İl Özel İdaresi İşkur Aracılığıyla İşçi Alımı Yapıyor

Bartın İl Özel İdaresi, İşkur aracılığıyla bir ilan yayımlayarak farklı pozisyonlarda, en az ilkokul mezunu işçi alımı yapacağını duyurdu.

İşçi alımları; İş Makineleri Yağcısı, Beton Asfalt Serme (Finişer-Serici) Makinesi Operatörü, Silindir Operatörü, Beko Loder (Kazıcı – Yükleyici) Operatörü, Forklift Operatörü, Şoför-Yük Taşıma, Peyzaj Teknikeri, Mimar pozisyonlarında yapılacak.

ADAYLARDA ARANAN GENEL NİTELİKLER

Başvuru yapacak adayların; pozisyonlara göre en az ilköğretim mezunu olmaları gerekiyor. Ön lisans ve lisans mezunu olma şartı aranan pozisyonlar için ilgili KPSS puan türünden en az 60 almış olmak gerekiyor. Alınacak işçiler geçici/tam süreli olarak görevlendirileceğ için adayların bu şartı da kabul etmeleri gerekiyor.

B sınıfı sürücü belgesi olmak da aranan şartlar arasında yer alıyor.

GENEL AÇIKLAMALAR

Son müracaat tarihi resmi tatile rastladığında bir sonraki iş günü başvurular kabul edilecek.

Müracaat tarihleri çakışan, aynı kamu kurum ve kuruluşunun birden fazla işgücü talebine durumu uyan iş arayanın, tercihi doğrultusunda sadece bir talebe müracaatı kabul edilecektir. 6-Gerçeğe aykırı belge verenlerin ya da beyanda bulunanların başvurusunun geçersiz hale getirilmesi, işe alınması işleminin iptaline ilişkin kurumun ve talep sahibi kamu kurum ve kuruluşunun yasal işlem yapma hakkı saklıdır

Taleplerde 2016 kamu personeli seçme sınavı (KPSS) sonuçları geçerlidir.

Merkezi sınav kapsamında müracaat eden adaylar içerisinden en yüksek puan alandan başlamak üzere talep sayısının üç katı (müfettiş, kontrolör, denetmen, denetçi, uzman talepleri için ise beş katı) olacak şekilde düzenlenecek nihai listede yer alan kişilerin isim ve adresleri, işçi talebinde bulunan kamu kurum ve kuruluşuna bildirilecektir.

Merkezi sınav uygulanmayacak kişilerden (önceliklilerden) müracaat eden adaylar içerisinden öncelik belge tarihlerine göre talep sayısının üç katını geçmeyecek şekilde (maden kanunu kapsamında öncelikli başvuranların tamamı) isim ve adresleri ile durumlarını açıklayıcı bilgi talep sahibi kamu kurum ve kuruluşuna bildirilecektir

Müracaatçılar deneyimlerini belgelendirmek zorundadı Kamu kurum ve kuruluşlarının sürekli (daimi) ve geçici işgücü taleplerine yapılan başvurularda kişilerin Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sisteminde kayıtlı olan adresleri dikkate alınır. Başvuru süresi içerisinde adresini talebin karşılanacağı yere taşıyan adayların ilgili işgücü taleplerine başvuruları kabul edilmeyecek.

BAŞVURU SÜRECİ

Bartın İl Özel İdaresi işçi alım ilanına başvurular, 8 Aralık – 18 Aralık 2017 tarihleri arasında İşkur aracılığıyla yapılacak.

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA

Bir Yorum