İş İlanları

Devlet Demiryolları Engelli İşçi Alım İlanı!

Devlet Demiryolları Genel Müdürlüğü, bir ilan yayımlayarak engelli işçi alımı yapacağını duyurdu. Yayımlanan ilanda yer alan tüm detayları aşağıda aktarıyoruz.

ALIM YAPILACAK KADROLAR

* Mekaniker Lokomotifçi (2 kişi)

GENEL AÇIKLAMALAR VE BAŞVURU EVRAKLARI

1- Yük ve yolcu taşımacılığının birlikte yapıldığı raylı sistemlerde hareket eden lokomotif ve vagonların tamir ve bakım işlerinde en az 1 yıl tecrübeli olmak şartı aranmaktadır. Adaylar çalışmalarını iş yerinden alacakları yazı ile belgeleyeceklerdir. İş yerinden almış oldukları yazıda hangi işte çalışmış olduğu, işyeri sigorta sicil numarası ve hangi tarihler arasında ne kadar çalıştığı belirtilecektir. Ayrıca, SGK hizmet dökümünü istenecektir. Tecrübe şartı istenen taleplerimize başvuru yapan adaylar, bunu belgeleyemedikleri takdirde evrakları teslim alınmayarak haklarında tutanak düzenlenecek ve Türkiye İş Kurumuna gerekli şartları taşımadığı için başvurusunun kabul edilmediği bildirilecektir. 

2- Öğrenim belgesi, 

3- Nüfus cüzdanı fotokopisi, 

4- TC Kimlik numarasının yazılı olduğu adli sicil kaydı, (Cumhuriyet Savcılığından veya edevlet şifresi ile www.turkiye.gov.tr. adresinden alınacak, adli sicil kaydı bulunanların adli sicil kaydı ile ilgili mahkeme kararı istenecektir.), 

5- Askerlik durum belgesi (terhis, tecil veya muaf olduğunu belirtir), 6- Engelli raporu, (engelli raporu vermeye yetkili hastanelerden alınacaktır.)

BAŞVURU SÜRECİ VE ŞEKLİ

* TCDD Taşımacılık AŞ web sitesinde yayınlanacak 1 adet resimli İş Talep Bilgi Formunu eksiksiz olarak doldurarak 23.10.2017 – 24.10.2017 tarihlerinde, TCDD Taşımacılık AŞ Genel Müdürlüğü İnsan Kaynakları Daire Başkanlığı Anafartalar Mah. Hipodrom Cad. No:3 Altındağ/ANKARA adresine gelerek teslim edeceklerdir. Belgelerini teslim etmeyen adaylar noter çekilişi ve sözlü sınava alınmayacaktır.