İş İlanları

Devlet Su İşleri (DSİ) İşçi Alım İlanına Başvurular Sona Eriyor!

Devlet Su İşleri İşkur üzerinden işçi alımı yapıyor. Söz konusu ilana göre kurum bazı pozisyonlara yönelik olarak tüm detaylar.

Peki DSİ hangi kadrolarda alım yapacak ve ilana kimler başvuru yapabilecek.? İşte bilinmesi gereken detaylar,

DSİ KAMU PERSONELİ ALIM İLANI

Devlet Su İşleri tarafından yayımlanan işçi alım ilanında alımların 1 pozisyona yapılacağı ifade edildi ve kadro ise; Greyder Operatörü olarak açıklandı.

ADAYLARDAN TALEP EDİLEN ŞARTLAR

Yayımlanan ilana yapılacak olan başvurularda adaylardan talep edilen şartlar şöyle;

“Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, alım yapılacağı pozisyon için belirlenen eğitim şartını sağlamak, varsa deneyim, sertifika ve belge şartlarını sağlamak, görevini düzenli yapmaya engel teşkil edecek sağlık sorunu bulunmamak, kurum tarafından belirlenen yaş aralığında bulunmak, güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması olumlu sonuçlanmak ve erkek adaylar için askerlikle ilişiği bulunmamak (askerlik görevini yapmış olmak, yapmış sayılmak veya muaf tutulmak.” şartları bulunuyor.

BAŞVURULAR NEREDEN?

DSİ işçi alım ilanı haberimizin başında da belirttiğimiz gibi İşkur aracılığıyla adaylara duyuruldu. İlana başvuruda bulunacak adaylar aşağıda yer alan bağlantıya tıklayarak İşkur üzerinden yayımlanan tüm ilanlara ulaşabilirler. Burada yer alan İşyeri Unvanı kısımlı yere kurumun adını yazıp (Devlet Su İşleri) ara butonuna bastığınız ilanlara ulaşabileceksiniz.

Bir Yorum