İş İlanları

Dokuz Eylül Üniversitesi hastanesine 29 personel alımı yapılacak!

Dokuz Eylül Üniversitesi, kendi bünyesinde bulunan araştırma hastanesinde istihdam etmek üzere hasta ve yaşlı bakımı kadrosuna KPSS şartsız toplam 29 personel alımı yapacağını duyurdu. Üniversite Rektörlüğünün, İŞKUR’un resmi internet sayfası üzerinden yayınladığı ilana göre en az lise mezunu adaylar bu ilana başvuru yapabilecek.

İŞ BAŞVURUSU NASIL YAPILACAK?

Dokuz Eylül Üniversitesi hasta ve yaşlı bakımı alım ilanının son başvuru tarihi 12 Haziran 2020’dir. Bu tarihe kadar adaylar, aşağıda belirtilen linke tıklayarak İŞKUR sayfasından başvuru kayıtlarını yapabilirler.

İLANA HEMEN BAŞVURU YAPMAK İÇİN TIKLAYINIZ

HASTA VE YAŞLI BAKIM ELEMANI

Ortaöğretim kurumlarının hasta ve yaşlı hizmetleri alanının engelli bakımı, hasta bakımı ve yaşlı bakımı dallarından ya da sağlık hizmetleri alanının ebe yardımcılığı, hemşire yardımcılığı ve sağlık bakım teknisyenliği dallarından birinden mezun olmuş olmak.

18-35 yaş arasında olmak

Vardiyalı sistemde çalışmaya engel durumu olmamak

KURA İŞLEMİ

Kamu Kurum ve Kuruluşlarında İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmeliğin ilgili hükümlerine göre ihtiyaç duyulan hizmet türlerinde işe alınacak işçiler ,sınava tabi tutulmaksızın doğrudan noter kurasıyla belirlenecektir. Türkiye İş Kurumu ( İŞKUR ) tarafından kura çekimi yapılmak üzere gönderilen listede yer alan başvuru sahipleri arasından, noter huzurunda yapılacak kura çekimi ile açık iş sayısı (ilan edilen kadro sayısı) kadar asıl ve asıl sayı kadar da yedek aday belirlenecektir. Belirlenen adaylar Üniversitemizin internet sitesinde ilan edilecek olup ( www.deu.edu.tr ), bu siteden yapılan duyurular tebligat kabul edilecek ve adaylara ayrıca yazılı tebligat yapılmayacaktır.

Kura Çekimi işlemi Noter Huzurunda 23/06/2020 Salı günü saat: 11:00’da Rektörlüğümüz Sürekli Eğitim Merkezi 15 Temmuz Şehitler Salonunda yapılacak olup internet üzerinden canlı yayınlanacaktır.