- Haberler
- Personel Alımı
- Emirates En Az Lise Mezunu Tecrübeli Tecrübesiz Personel Alımı Yapıyor
Emirates En Az Lise Mezunu Tecrübeli Tecrübesiz Personel Alımı Yapıyor
Emirates resmi internet adresi üzerinden bir ilan yayımladı ve ilanda en az lise mezunu tecrübeli tecrübesiz kabin memuru alımı yapılacağı ifade edildi.Söz konusu alımlar fakrlı iki şehirde yapılacak olup görüşmeler önümzdeki günlerde yapılacaktır.
Emirates resmi internet adresi üzerinden bir ilan yayımladı ve ilanda en az lise mezunu tecrübeli tecrübesiz kabin memuru alımı yapılacağı ifade edildi. Söz konusu alımlar fakrlı iki şehirde yapılacak olup görüşmeler önümzdeki günlerde yapılacaktır. Bu yönde adayların başvuru için taşımaları gereken bazı nitelikler yer almaktadır.
ARANAN ŞARTLAR
İlana başvuru yapacak olan adaylarda bazı şartlar aranmaktadır. Bu şartlara haiz olmayan adayların başvuruları kabul edilmeyecekltir. Buna göre adaylarda şu şartlar aranmaktadır:
- En az 21 yaşında olmak,
- Ayak uçlarında dururken 212 cm'lik kol erişimi olmak,
- En az 160 cm boyunda olmak,
- ingilizceyi akıcı bir dille yazılı ve sözlü olarak kullanabilmek,
- Emirates kabin mürettebatı üniforması içindeyken görünür dövmeler yok (kozmetik ve bandaj kaplamalarına izin verilmez),
- Yeni insanlara, yeni yerlere ve yeni durumlara uyum sağlayabilir olmak,
- Sağlıklı bir Vücut Kitle İndeksi (BMI) ile bu zorlu rol için fiziksel olarak uygun olmak
BAŞVURU DETAYLARI
Söz konusu personel alımı Ankara ve izmir illerinde yapılacak görüşme ile alım yapılacak. Buna göre Ankara'da 27 Aralık 2019 tarihinde saat 09:00'da Otel: Sheraton Ankara Otel ve Kongre Merkezi;Kavaklıdere, Sht.Ömer Haluk Sipahioğlu Sk, 06700 Çankaya / Ankara adresinde görüşme yapılcağı gibi İzmir'de 29 aralık 2019 tarihinde saat 09:00 itibari ile Otel: Wyndham Grand İzmir Özdilek; 67, Inciralti Cd., 35340 İzmir adresi üzerinde görüşme yapılacaktır.
Bakmadan Geçme





