İş İlanları

En Az İlkokul Mezunu 100 İşçi Alımı İçin Başvurular Başlıyor

Devlet Personel Başkanlığının resmi web adresi aracılığı ile Tarsus Belediye Başkanlığı 5 farklı kadro için personel alımı yapacağını duyurmuştu. Tarsus Belediye Başkanlığı tarafından yayımlanan ilana başvurular başlıyor. İlan hakkındaki detayları kamupersoneli.net olarak okuyucularımızla paylaşıyoruz.

İLANIN DETAYLARI

Tarsus Belediye Başkanlığı tarafından yayımlanan ilanda “Beden İşçisi, Kamyon Şoförü, Elektrik(Genel), Elektrik Ark Kaynakçısı, Marangoz” kadroları için toplamda 100 işçi alımı yapılacğı ifade edildi.

Yayımlanan ilanda ise adaylardan talep edilen genel başvuru şartları arasında talep edilen kadrolara göre farklılık gösterebiliyor.

5 farklı pozisyon için alımları yapılacak olan adayların başvuru şartlarına haiz olmaları adına başvuru yapacakları ilanın detaylarını incelemeleri gerektiği ifade edildi.

BAŞVURU DETAYLARI

Peki Tarsus Belediye Başkanlığı tarafından yayımlanan ilana başvurular ne zaman ve nasıl yapılacak? Konu hakkında detaylar ise şöyle:

Buna göre Devlet Personel Başkanlığı aracılığı ile yayımlanan ilana başvurular 7 Ağustos 2018 tarihinde başlayacaktır. Konu ile ilgili olarak adaylar ilana başvurularını 16 Ağustos 2018 tarihine kadar yapacaklardır. İlanın detaylarına ve başvuruların ayrıntılarına başvuru kılavuzu üzerinden ulaşabilirler.