İş İlanları

En Az İlkokul Mezunu Memur ve İşçi Alımı İçin 118 Bin İlan Yayımlandı

İŞKUR üzerinden özel sektör firmaları ve devlet bağlı olan kurumlar tarafından yayımlanan ilanlarla beraber 118 bin memur ve işçi alımı yapılıyor.

Yayımlanan ilanlarda adaylardan talep edilen genel başvruu şartları ve özel başvuru şartları istenilirken adayların en az ilkokul mezunu olması gerektiği ifade ediliyor.

Kamupersoneli.net olarak yayımlanan ilanlara yönelik olarak detayları sizlerle paylaşıyoruz…

118 BİN İLAN YAYIMLANDI

Kamu kurumları ve özel sektör firmaları tarafından yayımlanan ilanlarla beraber 118 bin memur ve işçi alımı yapılacağı ifade ediliyor.

Bununla beraber adayların en az ilkokul mezunu olmaları gerektiği ifade edilirken kadrolara göre lise, lisans ve önlisans mezunu olmaları gerektiği belirtiliyor.

+2 istihdam hedefine yönelik olarak firmalar ve devlet bünyesinde hizmetlerine devam eden kurumlar tarafından yayımlanan ilanlara göre alım yapılacak kadrolar işkur’un resmi internet sitesi üzerinden belirtiliyor.

Adayların site içerisinde yer alan kadroları istediği gibi inceleyebilir ve üyeliğini tamamlayarak başvurularını elektronik ortamda gerçekleştirebilirler…

BAŞVURU DETAYLARI

Yayımlanan ilanlar her kurum tarafından farklı başvuru şartı talep edilmesine yol açıyor. Bununla beraber adaylar başvuru yapacakları kadro detaylarını iyice araştırmaları gerekirken başvuru şartlarını taşımadıkları ilanlara başvuru yaptıkları taktirde ise başvurularının geçersiz sayılacağını bilmeliler.

Genel şartlarda ise T. C vatandaşı olmak, farklı kadrolara göre yabancı dil şartı, ikamet şartı aranırken yaş şartı ve kadrolara göre ehliyet ve sertifika ile beraber belgelerini hangi kurumun ve firmanın ilanına başvuru yapacaklar ise o doğrultuda hazırlamaları gerekecek.

Yayımlanan ilanların son başvuru tarihleri farklılık gösterebiliyor. Sürekli güncellenen ilanlar ise eksik kadrolar için yeniden başvuruya açılıyor.

Bir Yorum

  1. Typ işkurlu olarak güvenlik görevlisiyim bize de okullarda çalışan güvenliklere kadro verilsin

  2. Typ işkurlu olarak güvenlik görevlisiyim bize de okullarda çalışan güvenliklere kadro verilsin

  3. Bende ilkokul mezunuyum ve bende bu ışe baş vurmak istiyorum ne yapabilirim

  4. iyide neyi nere basburacaz hep ilan var ama sayfaya giriyon ordan oraya yönlendiriyor

  5. İşsizim ben de iş arıyorum lütfen yardım edin

  6. İşsizim ben de iş arıyorum lütfen yardım edin orta okul terk

  7. bende iş arıyorum yardımcı olursanız sevinirim ilkokul mezunuyum

  8. bende iş arıyorum ama bulamıyorum lütfen yetkililer sesimi duysun bana acilen yardım etsinler