İş İlanları

En Az Lise Mezunu 1562 Çağrı Merkezi Personeli Alımı Yapılıyor!

Kamu kurumları ve özel sektör firmaları Türkiye İş Kurumu üzerinden yayımladıkları ilanlar ile işçi ve personel alımı yapmaya devam ediyorlar. İşkur üzerinden yayımlanan bu ilanlar arasından, Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi alım ilanına dair detayları siz okuyucularımız için haberimizde derledik.

İşkur aracılığıyla yayımlanan ve en az lise mezunu adayların başvuru yapabileceği 1562 Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi alım ilanına dair detaylar şu şekilde,

ALIM YAPILACAK KADROLAR

Özel sektör firmaları ve bankalar tarafından alımı yapılacağı açıklanan Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi alımı için toplam 1563 ilan yayımlandı. Bu ilanların 1539 özel sektör firmaları tarafından yayımlanırken 23 ilan Türkiye geneli faaliyet gösteren bankalar tarafından yayımlandı 

BAŞVURU ŞARTLARI

Yukarıda alım yapılacak kadroya dair detaylarını aktardığımız personel alım ilanına başvuru yapacak adaylar, firmalar tarafından açıklanan aday kriterlerine uymaları gerekiyor. Firmalar yayımladıkları ilanlarda adaylardan bazı şartları taşımalarını istiyor.İşte açıklanan bu şartlar,

Genel Şartlar

Türkiye İş Kurumu üzerinden yayımlanan Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi alım ilanlarında adayların, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Düzgün bir diksiyona sahip olmak ve etkili iletişim kurabilmek, Vardiyalı çalışma sistemine ayak uydurmak, Takım çalışmasına yatkın olmak, Bilgisayar ve office programlarını kullanabilmek ve erkek adaylar için askerlik ile ilişiği bulunmamak şartlarını taşımaları gerekiyor.

Eğitim Şartı

İşkur üzerinden yayımlanan ilanlarda adayların belirtilen eğitim seviyelerinden mezun olmaları gerekiyor. Firmalar tarafından belirlenen eğitim seviyesinin çoğunluğunda lise mezunu şartı yer alırken bazı firmalar için bu şart ilkokul mezunu olabiliyor. Bazı firmalar yayımladıkları ilanlarda ise eğitim şartında önlisans veya lisans mezunu adayları tercih edebiliyor.

BAŞVURU ŞEKLİ

İşkur üzerinden yayımlanan ve alımlarına dair detaylarını aktardığımız Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi alım ilanlarına başvurular Türkiye İş Kurumu’nun internet sitesi üzerinden yapılıyor. 

Başvurular İşkur Üzerinden

İlana başvuru yapmak isteyen adaylar, İşkur’un internet sistemine üye olmaları gerekiyor. İşkur’un sitesine üye olduktan sonra adaylar aşağıda vermiş olduğumuz bağlantıyı kullanarak Çağrı Merkezi personeli alım ilanlarına ulaşabilirler ve kendilerine uyan ilanlara başvurularını yapabilirler. 

https://goo.gl/X82zYu

Kamupersoneli.net – ANKARA