İş İlanları

En Az Lise Mezunu 3 Kadro İçin 3 Bin 821 Personel Alınıyor (Memur, Temsilci ve Şoför)

Kamu kurumları ve özel sektör şirketleri İŞKUR üzerinden personel alım ilanlarını yayımlıyorlar. Buna göre Memur, Temsilci ve Şoför pozisyon için toplam  3 bin 821 personel alım ilanı yayımlandı.

Türkiye İş Kurumunun resmi web adresi üzerinden binlerce personel alımına ilişkin ilanlar yayımlanıyor. Buna göre şoför, büro memuru ve müşteri temsilcisi kadroları için 3 bin 821 personel alım ilanı yayımlandı. Yayımlanan ilanların detaylarını kamupersoneli.net olarak ziyaretçilerimizle paylaşıyoruz.

BÜRO MEMURU ALIMI

Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğünün resmi web adresi üzerinden yayımlanan ilanda 1222 büro memuru alımının yapılacağı ifade edildi. İŞKUR üzerinden yayımlanan ilanda “Ankara, Erzurum, Eskişehir, İstanbul, İzmir, Konya, Bursa, Sivas, Trabzon, Denizli, Çorum, Tokat, Balıkesir, Gaziantep, Kütahya, Kocaeli, Samsun, Tekirdağ” illeri için personel alımının yapılacağı ifade edildi. 

Bunun yanı sıra adaylardan bazı şartlar istenmektedir. Büro memuru alımına başvuru yapacak olan adayların “en az lise mezunu olmak, 18 yaşından büyük olmak ve firmaların belirlediği yaş aralığında bulunmak, erkek adaylar için askerlikle ilişiği bulunmamak, diksiyonu düzgün olmak, MS Office programlarına hakim olmak, vardiyalı çalışma sistemini kabul etmek ve yoğun çalışma temposuna ayak uydurmak” şartlarına haiz olmaları gerekmektedir.

Başvuruların nasıl yapılacağı ve başvuru detayları için TIKLAYIN.

ŞOFÖR ALIMI

MNG Kargo, Rota Bilgi Mühendislik, Troas Bölgesi Belediyeleri Katı Atık Yönetim Birliği, Denizli Taşımacılık, Yurtiçi Kargo gibi firmalar Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü iş arama sistemi üzerinden ilanlarını yayımladılar. Yayımlanan ilanların toplamında 1146 personel alımı yapılacağı ifade edildi. Ayrıca söz konusu ilanlara başvuru yapacak olan adayların “en az ilköğretim mezunu olmaları, talep edilen yaş aralığında olmaları, SRC belgesine ve istenilen sınıfta sürücü belgesine sahip olmaları” şartlarını taşımaları gerekmektedir.

İlanın detayları ve başvurular için TIKLAYIN.

ÇAĞRI MERKEZİ PERSONEL ALIMI

Türkiye İş Kurumunun resmi sitesi üzerinden 1453 çağrı merkezi temsilcili alım ilanları yayımlandı. Yayımlanan ilanlara göre personel alımları Ankara, İzmir, İstanbul, Bursa, Samsun, Uşak, Antalya, Konya, Samsun, Mersin, Tokat, Afyon, Kayseri, Sakarya, Balıkesir illeri için gerçekleştirilecektir.

Ayrıca 1453 çağrı merkezi temsilcisi alımına başvuru yapacak olan adayların “en az lise ve dengi okul mezunu olan adaylar, düzgün diksiyona sahip olanlar, ikna kabiliyeti yüksek olanlar, Askerlikle ilişiği bulunmayanlar, MS Office programlarına hakim olanlar, takım çalışmasına yatkın vardiyalı çalışma sistemine ayak uydurabilen” şartları haiz olmaları gerekmektedir.

Bir Yorum

  1. Güneydoğu'da yaşayanlar ölsün burda insanlar işsizlikten perişan oldu özellikle mardinnnnn niye mardinde alım yok