İş İlanları

En Az Lise Mezunu Binlerce Silahlı/Silahsız Güvenlik Görevlisi Alınıyor

Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü aracılığı ile güvenlik görevlisi alım ilanı yayımlandı. Yayımlanan ilanda Türkiye geneli en az lise mezunu 2 bin 256 silahlı/silahsız memur güvenlik görevlisi alımı yapılacağı ifade edildi.

Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü aracılığı ile birçok firmanın güvenlik görevlisi alım ilanları yayımlandı. Yayımlanan ilanların toplamında en az lise mezunu 2 bin 256 güvenlik görevlisi alımı yapılacağı ifade edildi. Kamupersoneli.net olarak güvenlik görevlisi alım ilanlarını ziyaretçilerimiz için toparladık.

Bu kapsamda başvuruların nasıl yapılacağını, genel şartların neler olduğunu ve tüm detayları ziyaretçilerimizle paylaşıyoruz. 

Söz konusu alım ilanlarında 22 adet silahsız güvenlik görevlisi, 120 adet silahlı güvenlik görevlisi ve genel olarak 2 bin 114 kişi alınacaktır. 

GENEL ŞARTLAR

Söz konusu ilana ise en az lise ve dengi okul mezunu olan, askerlikle ilişkisi bulunmayan ve vardiyalı çalışma sistemine engel durumu olmayan adaylar başvuru yapabileceklerdir. Bunun yanı sıra adaylar takım çalışmasına yatkın olan, seyahat engeli bulunmayan, firmalar tarafından talep edilen yaş aralığında olan alım yapılacak illerde ikamet eden veya edebilecek olan tecrübeli veya tecrübesiz adaylar alınacaktır.

BAŞVURU DETAYLARI

Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü aracılığı ile yayımlanan ilanlara başvurular için son başvuru tarihleri her firma için ayrı olarak belirtilmiştir. Söz konusu ilanlara başvuru yapmak isteyen adaylar İŞKUR’un resmi web adresi üzerinden sisteme kayıt olmaları gerekmektedir. Bunun yanı sıra üye olan adaylar aşağıda ziyaretçilerimiz için paylaştığımız bağlantı adresi üzerinden başvurularını gerçekleştireceklerdir. Aşağıdaki bağlantı adresini tarayıcınızın adres çubuğuna kopyalayarak başvuru yapabilirsiniz. 

https://goo.gl/JAX5yK

KAMUPERSONELİ.NET | ANKARA

Bir Yorum

  1. Kamuda alimin olmasını istiyoruz özel sektör de yemeğimizin karşılığını alamıyoruz