İş İlanları

En Az Lise Mezunu Silahlı Silahsız 1878 Güvenlik Görevlisi Alımı Yapılıyor!

Çok sayıda özel sektör firması ve kamu kurumu Türkiye İş Kurumu üzerinden işçi ve personel alımı yapıyorlar. Firmalar tarafından, İşkur aracılığıyla yayımlanan personel alım ilanları arasında yer alan güvenlik görevlisi alımlarını siz okuyucularımız için haberimizde derledik. İşte detaylar,

ALIM YAPILACAK KADRO VE PERSONEL SAYISI

Türkiye İş Kurumu üzerinde, 3 farklı kategoride yayımlanan güvenlik görevlisi alım ilanlarında toplamda 1878 personel alım ilanı yer alıyor.

Yayımlanan bu ilanlara alınacak personel sayısı ise kadro dağılımına göre şu şekilde yayımlanmış. Yayımlanan Silahlı Güvenlik Görevlisi alım ilanında 94 personel alım ilanı yer alırken silahsız güvenlik görevlisi alım ilanında 85 ilan yer aldı. Güvenlik görevlisi alım ilanlarında ise genel kategorisinde toplam 1699 ilan yer aldı. 

GÜVENLİK GÖREVLİSİ ALIM İLANI ŞARTLARI

Özel sektör firmaları tarafından yayımlanan güvenlik görevlisi alım ilanlarında, genel ve özel şartlar olmak üzere adaylarda bazı şartlar aranıyor. 

Güvenlik görevlisi alım ilanında yayımlanan genel şartlar arasında, 

”En az lise ve dengi okul mezunu olmak, Talep edilen yaş aralığında olmak, Seyahat engeli olmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış olmak, Vardiyalı çalışmasına engel durumu olmamak, Tecrübeli ya da tecrübesiz olmak, Takım çalışmasına yatkın olmak, firmalara göre silahlı ya da silahsız olmak, alım yapılacak illerde ikamet ediyor olmak, Eğer varsa, firmaların belirlediği özel şartları sağlamak.” şartları yer alıyor.

Güvenlik görevlisi alım ilanında yayımlanan özel şartlar arasında, 

”Bazı firmalar eğitim şartını kendilerine göre belirleyebiliyorlar. Eğitim şartı firmalara göre, ilkokul mezunu da olabiliyor, üniversite şartı da aranabiliyor. Kamu kurumları tarafından yayımlanan güvenlik görevlisi alım ilanlarında KPSS şartı yer alabiliyor. Kamu kurumları, KPSS şartında taban pua olarak genellikle 60 puan barajı koyuyorlar. Firmalar kendilerine göre belirledikleri şartlar arasında, ikamet şartı, belge şartı veya vardiya şartı da arayabiliyorlar”

BAŞVULARA NASIL YAPILACAK?

Türkiye İş Kurumu üzerinden yayımlanan Genel, Silahlı ve Silahsız Güvenlik Görevlisi alım ilanlarına başvurmak isteyen adayların İşkur’un internet sitesine üye olmaları gerekiyor. Üyelik işlemlerini tamamlayan adaylar üye olma işlemlerinin ardından aşağıda vermiş olduğumuz linki kullanarak güvenlik görevlisi iş ilanlarına erişim sağlayabilir ve başvurularını yapabilirler.

https://goo.gl/VDa9wK

Kamupersoneli.net – ANKARA