İş İlanları

Et ve Süt Kurumu En Az İlkokul Mezunu İşçi Alımında Son Gün !

Et ve Süt Kurumu, geçtiğimiz günlerde İşkur aracılığıyla bir işçi alım ilanı yayımladı. Yayımlanan ilanda, personel açığı olan pozisyonlarda görevlendirilmek üzere alımlar yapılacağı duyuruldu.

ALIM YAPILACAK POZİSYONLAR ile GENEL NİTELİKLER

Et ve Süt Kurumu işçi alımları, Kasap, Makine Bakımcı, Soğutma ve İklimlendirme Teknisyeni, Sıhhi Tesisatçı pozisyonlarında yapılacak. İşçi alım ilanına başvurularda, Kasap pozisyonu için ilköğretim mezunu olmak gerekirken diğer pozisyonlara başvuru yapacak adayların, meslek liselerinin ilgili bölümlerinden mezun olmaları gerekiyor. Lise mezunu olmak şartı aranan pozisyonlara başvuru yapacak adaylardan, 2016 KPSS’ye girmiş olmak ve KPSSP-94 puan türünden en az 60 puan almış olmak şartını taşımaları isteniyor.

Adayların ayrıca, bulaşıcı hastalığı olmaması ve tehlikeli işlerde çalışabileceğini belgelendirmesi gerekiyor. Alınacak işçiler, vardiyalı olarak çalıştırılacağı için vardiyalı çalışmasına engel durumu olmayan adayların başvuru yapması gerekiyor.

BAŞVURULARDA SON GÜN !

Et ve Süt Kurumu, işçi alım ilanına başvuru yapacak adaylar için başvuru süreci bugün (29 Kasım) 23:59‘da sona erecek. Adayların başvuruları, İşkur İl/İlçe Müdürlüklerinden ya da İşkur resmi internet sitesi üzerinden yapılacak. Başvurular esnasında gerçeğe aykırı bilgi ve beyanda bulunduğu tespit edilen adayların başvuruları geçersiz sayılacak.

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA