İş İlanları

Et ve Süt Kurumu Personel Alıyor (60 KPSS Puanıyla, En Az Lise Mezunu)

Et ve Süt Kurumu, Türkiye İş Kurumu’nun internet sitesinin üzerinden yayımlandığı bir ilan ile personel alımı yapacağını duyurdu. 

Kurum tarafından yayımlanan personel alım ilanının detaylar şu şekilde,

ALIM YAPILACAĞI AÇIKLANAN KADROLAR

Et ve Süt Kurumu tarafından yayımlanan personel alım ilanında 6 farklı pozisyonda alım olacağı duyuruldu. 

İlana göre alımlar Kamu Personeli Seçme Sınavı puan sıralamasına göre yapılacak personel alımlarında toplam 11 kişi istihdam edilecek. Söz konusu personel alım ilanında alım yapılacağı ilan edilen pozisyonlar ve alım yapılacak personel sayına ilişkin ayrıntıları sizlere aktarıyoruz. 

Et ve Süt Kurumu yayımladığı personel alım ilanında; Şoför-Yük Taşıma pozisyonun için 1 kişi, Kasap pozisyonuna 6 kişi, Soğutma Sistemi Operatörü pozisyonuna 2 kişi ve Elektrik Teknisyeni ile Kaynak Teknisyeni pozisyonlarına 1 kişi istihdam edecek. 

İLANA BAŞVURU KOŞULLARI

Yukarıda siz ziyaretçilerimize aktardığımız ve alım yapılacağı açıklanan pozisyonlara başvuru yapacak adayların ilan metninde yer alan şartları sağlamaları gerekiyor. 

Et ve Süt kurumu tarafından belirlenen İşkur üzerinden adaylara duyurulan başvuru koşulları şu şekilde; 

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, kamu haklarında mahrum olmamak, görevini yapmaya engel teşkil edecek sağlık sorunları bulunmamak, güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması sonucu olumlu olmak, erkek adaylar için askerlik görevini yapmış olmak, muaf tutulmak ya da tecilli durumda olmak. 

Aktardığımız genel koşulların yanında kurum adayların ayrıca, 2016 Kamu Personeli Seçme Sınavından (KPSS) en az 60 almış olmalarını, alım yapılacağı ilan edilen pozisyonlara göre belirlenen eğitim seviyelerinden mezun olmalarını ve varsa deneyim şartını karşılamalarını talep ediyor. 

İLANA BAŞVURU SÜRECİ

İşkur’un internet sitesi üzerinden yayımlanan personel alım ilanına başvuru süreci 19 Nisan itibariyle başlamış olup ilana son başvuru tarihi 30 Nisan olarak açıklandı. 

İlana başvuruda bulunmak isteyen adaylar başvurularını İşkur müdürlükleri veya İşkur’un internet sitesine üye olarak elektronik olarak yapacaklardır. 

İlanlara ulaşmak isteyen adaylar; İşkur iş ilanları sayfasında yer alan İş Yeri Unvanı adlı bölümüne ‘Et ve Süt Kurumu’ yazıp Ara butonuna basarak ilanları görüntüleyebilirler.