İş İlanları

ETİ Maden İşletmeleri 152 İşçi Alımı Başvuruları Devam Ediyor!

ETİ Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü, Devlet Personel Başkanlığı (DPB) resmi internet sitesinde yayımlandığı ilan ile en az lise mezunu 152 işçi alımı yapacağını duyurdu.

Yayımlanan duyurunun başvuru süreci devam ediyor.

Başvuru Yapacak Adaylarda Aranan Şartlar

* Başvuru yapacak adaylar en az lise ve dengi okulların ilgili bölümlerinden mezun olacak. Lise mezunu olan adaylar KPSSP-94 puan türünden en az 60, ön lisans mezunu adaylar ise KPSSP-93 puan türünden en az 60 almak zorundadır. Adaylar eğer daimi ve deneme süreli çalışmayı kabul ederlerse başvurularını gerçekleştirebilecekler. 

Başvuru Yapacak Adaylara Yönelik Açıklamalar

* Müracaata ilişkin olarak, son müracaat günü resmi tarihe denk geldiğinden dolayı bir sonraki iş günü başvurular kabul edilecektir.

* Kamu kurum ve kuruluşlarının sürekli, geçici işgücü taleplerine yapılan başvurularda, kişilerin Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sisteminde kayıtlı olan adresleri dikkate alınacaktır.

* Sınava katılmayan, işi reddeden veya kamuda sürekli işçi statüsünde işe yerleşenlerin öncelik hakkı ortadan kalkar. Öncelik hakkından ikinci kez yararlanılamaz.

* Müracaat tarihleri çakışan adayların sadece bir talebe müracaatları kabul edilecektir.

* Başvurularda, 2016 Kamu Personeli Seçme Sınavına (KPSS) sonuçları geçerli olup, 2016 KPSSP94 sınavından en az 60 puan alan adayların başvuruları kabul edilecektir.

Adayların Başvuru Süreci

* ETİ Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü işçi alımına başvuru yapacak adayların başvuruları 28 Eylül 2017 tarihinde başlamış olmakla birlikte, 9 Ekim 2017 tarihinde sona erecektir.

* Adaylar başvurularını İŞKUR aracılığı ile yapabilecekler.

Adaylara Duyurulur…