İş İlanları

ETİ Maden İşletmeleri En Az Lise Mezunu 56 İşçi Alımı Yapıyor

ETİ Maden İşletmeleri, Devlet Personel Başkanlığı resmi sitesinde bir işçi alım ilanı yayımlayarak en az lise mezunu 56 işçi alımı yapacağını duyurdu.

İlana göre; Bandırma Bor ve Asit Fabrikaları İşletme Müdürlüğüne (Bandırma/BALIKESİR) 33, Kırka Bor İşletme Müdürlüğüne (Seyitgazi/ESKİŞEHİR) 13 ve Emet Bor İşletme Müdürlüğüne (Emet/KÜTAHYA) 10 daimi işçi alınacak.

BAŞVURACAK ADAYLARDA ARANAN ŞARTLAR

Personel alımları Proses İşçisi pozisyonunda yapılacak. Başvuru yapacak adayların; Balıkesir ve Eskişehir için lise ve dengi okulların ilgili bölümlerinden mezun olmaları gerekiyor. Kütahya’da görevlendirilmek için başvuru yapacak adayların ilse Meslek Yüksek Okullarının ilgili bölümlerinden mezun olmaları gerekiyor:

GENEL AÇIKLAMALAR

Tabloda belirtilen toplam 56 daimi işçinin, Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümlerine göre, ulusal düzeyde karşılanması için Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü Ankara Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü Altındağ Hizmet Merkezine 21 Aralık 2017 tarih ve 30526 sayılı yazı ile işgücü talebinde bulunulmuş olup söz konusu talep 29 Aralık 2017 tarihinde İşkur resmi sitesinde yayımlanacak.

Söz konusu 56 daimi işçi için aranılan şartlar, Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü Ankara Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü Altındağ Hizmet Merkezi tarafından, www.iskur.gov.tr internet sayfasında yayımlanacak.