İş İlanları

ETİ Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü İşçi Alımına Kimler Başvuru Yapabilir? Alımlar Lise Mezunu

ETÜ Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü tarafından geçtiğimiz günlerde bir ilanını yayımladı. Yayımlanan ilanda genel başvurunun yanı sıra engelli ve eski hükümlü personel alımının da yapılacağı ifade edildi. 

Konu ile ilgili olarak ETİ Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan ilanın tüm detaylarını kamupersoneli.net olarak okuyucularımızla paylaşıyoruz…

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

ETİ Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan ilana kimler başvuru yapabilir? İlana başvuru yapacak olan adaylarda ETİ Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü tarafından bazı şartlar aranmaktadır. Bu şartları taşımayan adayların başvuruları geçersiz sayılacaktır. Buna göre ilandaki genel şartlarda adayların Türk vatandaşı olması, görevini düzenli yapmaya engel sağlık sorunu bulunmaması, alım yapılacak pozisyonlara ve unvanlara göre belirlenen koşulları sağlaması, erkek adaylar için askerlik ile ilişiği bulunmaması istenmektedir. Bu şartlara haiz olan adaylar ilana başvuru yapabileceklerdir.

BAŞVURU DETAYLARI

ETİ Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan ilanda işe alınacak olan adayların Bandırma Bor ve Asit Fabrikaları İşletme Müdürlüğü bünyesinde görevlendirileceği belirtildi. Söz konusu ilana başvurular hakkında kılavuzda bir açıklama yapıldı. Kılavuzda konu ile ilgili olarak yapılan açıklamada ”Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü Ankara Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü Altındağ Hizmet Merkezi tarafından, www.iskur.gov.tr internet sayfasında yayımlanacak olup isteklilerin söz konusu ilanı takip etmeleri gerekmektedir.” ifadelerine yer verildi.

ALIM YAPILACAK KADROLAR

ETİ Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan ilanda 5 adet işçi alımı yapılacağı ifade edildi. Yayımlanan ilana göre kurum Proses İşçisi, Metal Teknolojisi ve Makine pozisyonları için personel alımı yapacaktır.