İş İlanları

Giresun Tirebolu Belediyesi İşkur Aracılığıyla İşçi Alımı Yapıyor

Giresun Tirebolu Belediyesi, İşkur aracılığıyla yayımladığı ilan ile işçi alımı yapacağını duyurdu. Kamupersoneli.net olarak işçi alım ilanının detaylarını ziyaretçilerimizle paylaşıyoruz.

Tirebolu Belediyesi işçi alımları; Makam Şoförü (1) ve Telekomat Bakım Sürveyanı (1) pozisyonlarında yapılacak.

BAŞVURACAK ADAYLARDA ARANAN NİTELİKLER

Sürveyan pozisyonuna başvuru yapacak adayların en az ilköğretim mezunu olmaları, şoför pozisyonuna başvuru yapacak adayların ise lise mezunu olması gerekiyor.

Ayrıca; B sınıfı ehliyet, 3 yıl deneyim, KPSS P94 en az 60 puan almak, Defansif ileri sürüş teknikleri (anti-skip)-(MEB onaylı), İp teknikleri (MEB onaylı), Anti-terör ve zırhlı araç sürüş teknikleri (MEB onaylı) ve Güvenli ve emniyetli sürüş teknikleri (AST)- (MEB onaylı) sertifikasına sahip olmaları gerekiyor.

İşçi alımları daimi/tam süreli yapılacağından daimi/tam süreli çalışmayı kabul etmeleri gerekiyor.

GENEL AÇIKLAMALAR

Gerçeğe aykırı belge verenlerin ya da beyanda bulunanların başvurusu geçersiz hale getirilmesi, işe alınması işleminin iptaline ilişkin Kurumun ve talep sahibi kamu kurum ve kuruluşunun yasal işlem yapma hakkı saklıdır.

Taleplerde 2016 Kamu Personeli Seçme Sınavına (KPSS) sonuçları geçerli olup, 2016 KPSSP94 60 puanı olan adayların başvuruları kabul edilecek.

Öncelik hakkına sahip olanlardan, başvuruda bulundukları sürekli veya geçici işgücü talebine işverence davet edildikleri hâlde mücbir sebepler dışında icabet etmeyen, sınava katılmayan, işi reddeden veya kamuda sürekli işçi statüsünde işe yerleşenlerin öncelik hakkı ortadan kalkar. Öncelik hakkından ikinci kez yararlanılamaz.

Kamu kurum ve kuruluşlarının sürekli (daimi), geçici işgücü taleplerine yapılan başvurularda kişilerin Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sisteminde kayıtlı olan adresleri dikkate alınır.

BAŞVURU SÜRECİ, YERİ ve ŞEKLİ

Giresun Tirebolu Belediyesi, işçi alım ilanına başvurular, 11 Aralık – 20 Aralık 2017 tarihleri arasında İşkur aracılığıyla yapılacak.

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA