İş İlanları

GTHB Çorum İl Müdürlüğü Personel Alımı Yapıyor

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Çorum İl Gıda Tarım Ve Hayvancılık Müdürlüğü bir ilanını yayımladı ve kendi bünyesinde görevlendirmek üzere personel alımı yapacağını duyurdu. Yayımlanan ilan hakkında genel şartları ve başvuruların nasıl yapılacağını kamupersoneli.net olarak okuyucularımızla paylaşıyoruz.

TEKNİK PERSONEL ALIMI YAPILACAK

Yayımlanan ilanda Çorum İli Damızlık Koyun Keçi yetiştiricileri Birliği ile Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından ortak yürütülen Halk Elinde Akkaraman / Kıl Keçisi Irkı Islahı projesi kapsamında 2 teknik personel alımı yapılacağı ifade edildi. 

BAŞVURU DETAYLARI

Söz konusu ilana başvurular 19 Nisan 2018 tarihinde başlayacak ve 27 Nisan 2018 tarihine kadar devam edecektir. İlana başvuru yapacak olan adaylar başvurularını Çorum Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü Hayvan Sağlığı ve Su Ürünleri Yetiştiriciliği Şube Müdürlüğüne şahsen olarak yapacaklardır. Personel alımlarına ilişkin sözlü mülakat yapılacak ve yapılacak olan mülakat 3 Mayıs 2018 tarihinde saat 10.00’da Gıda Tarım ve Hayvancılık Çorum İl Müdürlüğünde yapılacaktır.

BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER

İlana başvuru yapacak olan adayların başvurular için bazı belgeleri hazır etmeleri gerekmektedir. Bu bağlamda adaylar başvurularını “Müracaat dilekçesi, Diploma / Çıkış belgesinin tasdikli sureti, Nüfus Cüzdan Fotokopisi, Askerlikle ilgili durumunu gösterir belge, İkametgah belgesi Ehliyet, Kısa Özgeçmiş (CV), varsa yüksek lisans, doktora mezuniyet belge-sinin tasdikli sureti, Sabıka kaydı belgesi Sağlık raporu” belgeleri ile yapacaklardır.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Tüm bunların yanı sıra ilana başvuru yapmak isteyen adaylarda bazı şartlar aranmaktadır. Bu şartları taşımayan adayların başvuruları geçersiz sayılacaktır. Peki ilana kimler başvuru yapabilir? Söz konusu ilana “TC. vatandaşı olması, Askerlikle ilişkisinin bulunmaması, veya en az 12 (oniki) ay tecilli olması, Arazi çalışmalarını yürütmeye engel halinin bulunmaması, Kamu hizmetlerinden yasaklanmamış olması, En az B sınıfı sürücü belgesine sahip olması, Arazi koşullarında araç kullanma pratiği olması, (projede kullanabileceği bir araca sahip olması tercih sebebidir), Projenin yürütüleceği il veya ilçede ikamet etmesi tercih sebebidir” şartlarına haiz olan adaylar başvuru yapabilir. 

Ayrıca ilana başvuru yapacak olan adayların Türkiye’de bulunan üniversiteler ile bunlara denkliği kabul edilen yurt dışında kurulu üniversitelerin ziraat fakültesi zootekni bölümü, veteriner fakülteleri, ziraat fakültelerine bağlı meslek yüksekokullarının hayvancılık bölümleri ile veteriner sağlık teknikerliği, veteriner sağlık/ziraat teknisyeni alanlarından mezun olmaları gerekmektedir.

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA