İş İlanları

Hasta Kabul Görevlisi ve Hasta Danışmanı Kadrolarına 233 Personel Alımı Yapılacak

Türkiye İş Kurumu üzerinden yayımlanan personel alım ilanlarını siz okuyucularımıza belirli aralıklarla aktarmaya devam ediyoruz. Bu haberimizde de siz okuyucularımıza Sağlık kuruluşlarında görev yapacak ve 4 farklı pozisyon için yapılacak personel alımlarını derledik. 

İlan metinlerinde yer alan kadro detayları ve başvuruların nasıl yapılacağına dair ayrıntıları sizlerle paylaşıyoruz. 

KADRO DETAYLARI

Türkiye İş Kurumu üzerinden yayımlanan bu alımları tek bir kurum ya da firma tarafından yayımlanmıyor. Aşağıda yer kadrolar için Türkiye geneli farklı kurum ya da şirketlerin bu pozisyonlar için yayımladıkları ilanlardır. 

Bu kapsamda Türkiye İş Kurumu’nun internet sayfasında yer alan ilanlara göre alımlar ve kadro detayları şu şekilde; Hasta Kabul-Kayıt Görevlisi için 32, Hasta Danışmanı içim 89, Hasta Bakımı Teknisyeni için 5, Hasta Refakatçisi için 1, Hasta ve Yaşlı Bakım Elemanı için 189, Hastane Hizmetlisi için 11 ve Hastane Yönetimi Ve Organizasyonu Meslek Elemanı için 90. 

Hasta Kabul Görevlisi ve Hasta Danışmanı Kadrolarına 233 Personel Alımı Yapılacak

BAŞVURU KOŞULLARI

Yukarıda yer alan kadrolar için farklı sağlık kuruluşları tarafından yayımlandığından başvuru koşulları her sağlık kuruluşuna göre farklılık gösteriyor. Kamupersoneli.net olarak sizlere aşağıda genel hatlarıyla aktarıyoruz. 

Türk vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmak, Kadroların gerekliliklerine göre belirlenen eğitim seviyesinden mezun olmak, Vardiyalı çalışma sistemine ayak uydurmak, Takım çalışmasına yatkın olmak, alım yapılacak şehirde ikamet etmek ve edebilecek olmak ve erkek adaylar için askerlik görevini yapmış olmak, yapmış sayılmak veya tecilli olmak Bilgisayar ve Office programlarını etkili bir biçimde kullanabilmek, görevini düzenli yapmaya engel teşkil edecek sağlık sorunu bulunmamak. Bu koşullara ek adayların ayrıca ilanlarda yer alabilecek tüm özel koşulları da sağlamalarını, istiyor. 

Bir Yorum

  1. Dört beş senedir iskurakayitliyim ama hicis bulamadım şoförün her belgemiz var nedense isim yok Bursa'daki torpil var. İşsizlik azaldı diyorlar bizim aileden kimsenin işi yok nedense

  2. İşkurda kaydım var . Yeni açılan sehir hastanesine belgeleri bıraktım dönüş olmadı

  3. Kayseride ki şehir hastanesine bașvuru yaptım belgelerimi bıraktım dönüs olmadı ayrıca işkurdada kaydım var

  4. Arkadaşlar işkurda kayıtlı olmanız önemli değil. Biz bu ilanlara doğrudan işkur'a gidip başvuru yapıyoruz. Sıze tavsiyem doğrudan başvuru yapmanız

  5. Hasanelere 30 yıldır şöför atanmıyor en önemlisi ve acili bir an evvel atanma yapılmalı

  6. SLMLAR LİSE MEYZUNU HASTA KAYIT SERTİKAM VE BİLGİSAYAR OP. BİLGİSAYARLI MUHASEBE
    SERTİFİKALARI MEVCUT ACABA HANGİ İLLERDE ALIM YAPILIYOR ACABA BİLGİLENDİREBİLİRMİSİNİZ.
    05415370812

  7. hasta kayıt kabul sertifikam
    Bilgisayar op Bilgisayarlı muhasebe mevcut 39 yaşındayım lise meyzunuyum dönmenizi beklıyorum 05415370812

  8. hasta kayıt kabul sertifikam
    Bilgisayar op Bilgisayarlı muhasebe mevcut 39 yaşındayım lise meyzunuyum dönmenizi beklıyorum 05415370812