İş İlanları

İŞKUR 20 şehirde 358 Paketleme işçisi alımı için yeni iş ilanları yayınladı!

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) 06 Aralık 2019 tarihi itibari ile fabrika ve üretim tesislerinde paketle işleri ile ilgili 76 iş ilanı yayınladı. İŞKUR’un ‘’açık iş ilanları’’ kategorisinde yayınlanan ilanlara göre, 20 şehirde en az ilköğretim ve lise mezunu toplam 358 paketleme işçisi alımı yapılacak.

Paketleme işi ile ilgili yayınlanan ilanlara ait link aşağıda verilmiş olup, başvuru da bulunmak isteyen adayların öncelikli olarak İŞKUR’a kayıtlı işsiz olmaları gerekmektedir.

Peki hangi şehirlerde paketleme işçi alımı yapılacak?

İstanbul, Ankara, Afyonkarahisar, İzmir, Konya, Bursa, Muğla, Balıkesir, Kastamonu, Kayseri, Antalya, Kütahya, Gaziantep, Denizli, Eskişehir, Tekirdağ, Denizli, Kocaeli, Kahramanmaraş ve Aydın olmak üzere toplamda 20 ilde paketleme işçisi alımı yapılacaktır.

GENEL BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

1 – T.C. Vatandaşı olmak,

2 – 18 Yaşını doldurmuş olmak,

3 – Kamu haklarından mahrum olmamak,

4 – İŞKUR’a kayıtlı olmak,

5 – Emekli olmamak,

İŞ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

İş Başvuru yapmak İŞKUR şubelerine şahsen giderek veya İŞKUR e-şube üzerinden e-devlet şifreniz ile giriş yaptıktan sonra online yapılabilir. İŞKUR’un resmi internet sayfası üzerinden online başvuru yapmak ve yukarıda belirtilen şehirlerdeki paketleme iş ilanlarını görüntülemek için burayı tıklayınız.