İş İlanları

İŞKUR açık iş ilanları! 2019 İşçi-memur-personel alımı iş başvurusu…

İŞKUR‘da 29 Nisan 2019 tarih itibari ile 59.795 açık iş ilanları bulunmaktadır. İŞKUR, 2019 yılı içerisinde toplamda 401.362 kişeye istihdam sağlamış olup, bu rakam hergün artmaktadır.
İŞKUR’da yayınlanan güncel açık iş ilanları Türkiye geneli olup, yayınlanan iş ilanları kapsamında tüm illeri kapsamaktadır. İŞKUR, yayınladığı güncel açık iş ilanları ile 120 binden fazla kişiye istihdamı hedeflemektedir. Bu şekli ile İŞKUR, istihdam seferberliğinde önemli rol almaktadır. 
Aşağıda, memur personel alımı ve işçi alımı için yayınlanan açık iş ilanları bulunmaktadır. İşçi-memur ve personel alımı genel başvuru şartları her bir ilan içeriğinde değişiklik göstermekle birlikte, yayınlanan iş ilanları kapsamında en az okur yazar, vasıflı vasıfsız binlerce kişiye göre iş olanağı vardır. (Tüm kamu personel alım ilanlarına kamupersoneli.net adresinden ulaşabilirsiniz)Temizlik işçi alımından, tekstil atölyelerinde çalışacak personel alımına, hastanelerde çalışacak memur personel alımından, kamu kurumlarında çalışacak işçi alımına kadar bir çok alanda güncel personel alımı devam etmektedir. 

Aşağıda belirtilen linki kopyalarak aratınız. 

https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsMeslek.aspx

İŞKUR açık iş ilanları! 2019 İşçi-memur-personel alımı iş başvurusu...

Karşınıza gelen ekranda A-Z alfabetik sıradan size uygun iş ilanına girebilir, buradan bulunduğunuz ili seçerek ”ARA” butonuna basınız. 

İŞKUR açık iş ilanları! 2019 İşçi-memur-personel alımı iş başvurusu...