İş İlanları

İşkur Açıkladı: Türkiye Genelinde 111 Bin 477 İşçi Arıyor

İşveren ile işçi arasında köprü olmaya devam eden İşkur, Türkiye genelinde görevlendirilecek 111 bin 477 işçi arıyor. Kamupersoneli.net olarak işçi aranan pozisyonları ve diğer bütün detayları sizler için derledik.

111 Bin 477 İşçi Aranıyor !

İşkur, güncel açık işçi sayısını açıkladı. Buna göre; Türkiye’nin farklı illerinde hizmet veren firmalar 111 bin 477 işçi arıyor. Açık işçi sayısına bakıldığında en çok ihtiyacın beden işçisine olduğu görülüyor. 

En Çok Beden İşçisine İhtiyaç Var

Firmaların işçi taleplerinde ilk sırayı, 29 bin 434 ile beden işçisi alıyor. İkinci sırayı ise 3 bin 939 açık işçi ile güvenlik sektörü alıyor.

İşçi Aranan Bazı Pozisyonlar

* Beden İşçisi, Aşçı, Aşçı Yardımcısı, Elektrik Teknisyeni, Büro Personeli, Temizlikçi, Güvenlik Görevlisi, Hemşire, Halkla İlişkiler Görevlisi, İnşaat İşçisi, İtfaiyeci, Şoför, Kimyager, Konfeksiyon İşçisi, Kuaför, Kurye, Laborant, Mağaza Müdürü, Makam Şoförü, Manav, Marangoz, Mermer İşçisi, Mimar, Psikolog, Puantör, Satış Görevlisi

Başvurular İşkur Üzerinden Yapılacak

111 bin 477 işçi alım ilanına başvurular, İşkur üzerinden online olarak ya da İl/İlçe Müdürlüklerinden yapılacak.

İşkur açık iş ilanlarının tamamını görüntülemek için İşkur’a kayıt olduktan sonra aşağıda yer alan linki tarayıcınızın adres satırına kopyalayabilirsiniz:

https://goo.gl/U73TDb

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA

Bir Yorum

  1. Ya bıraksınlar işsizlik oranı almış başını gidiyor 11bin işçiymiş !!! İlçelere de bekliyoruz sizleri !

  2. Nerdeymis bu is ilanlari uzaydami sadece halki kandiriyorsunuz ilcelerde is imkani olanaksiz ne yapsin gariban halk herkes is ariyo yaslisindan gencine adam 70 yasina gelmis devlette calisiyo ne verim ala bilirsinizki onlari emekliye ayirsaniz genclere isimkani dogar 50 yasinda bile olsa verim alamassiniz bu akilla kimseye faydaniz olmaz