İş İlanları

İŞKUR Aracılığı İle Farklı İllerde 36 Bin 398 Personel Alımı Yapılıyor

Çok sayıda firma tarafından Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü aracılığı ile ilanlar yayımlandı. Yayımlanan ilanlara göre 36 bin 398 personel alımı yapılacağı ifade edildi. 

İşkur aracılığıyla yapılan bu alımlarda ise bazı kadrolardan oldukça yüksek sayılardan personel alımı yapılıyor. Kamupersoneli.net olarak bu alımların detaylarını okuyucularımızla paylaşıyoruz…

KADRO DETAYLARI

Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü aracılığı ile yayımlanan kadrolar şöyle:

Yayımlanan ilanlara göre 617 akaryakıt satış elemanı, 1190 depo görevlisi, 861 aşçı, 27 bin 752 beden işçisi, 1105 çağrı merkezi müşteri temsilcisi, 825 elektrikçi, 832 forklift operatörü ve 3 bin 216 garson alımı yapılıyor. 

BAŞVURU DETAYLARI

Bu ilanlara başvuru yapacak olan adaylar aşağıdaki link üzerinden başvurularını gerçekleştirebilirler. Adaylar link üzerinden başvuru yapacakları kadroların detaylarını görebilir ve başvuru yapabilirler. Başvuru yapmak için link üzerinden aday girişi yapılması gerekiyor. İŞKUR’a üyeliği bulunmayan adaylar online olarak üye olacaklardır.

GENEL ŞARTLAR

Bunun yanı sıra başvuru yapacak olan adayların bazı şartlara haiz olmaları gerekmektedir. Bu şartlara haiz olmayan adayların başvuruları kabul edilmeyecektir.

Bu kapsamda adaylarda “Türk vatandaşı olmak, görevini yapmaya engel sağlık sorunu bulunmamak, ilanlarda belirtilen eğitim seviyelerinden lise, ön lisans ve lisans mezunu olmak, firmalar ve kurumlar tarafından belirlenen yaş aralığında bulunulması” şartları aranmaktadır.