İş İlanları

İŞKUR Aracılığıyla 113 Bin 269 Personel Alımı Yapılıyor (En Az Lise Mezunu)

İŞKUR aracılığıyla 113 Bin 269 personel alımı yapılıyor. Söz konusu özel sektör ve kamu kurumları tarafından yayımlanan ilanlarla beraber Türkiye genelinde en az lise mezunu adayların başvuru yapabilecekleri ilanlara yer verilirken ayrıca ön lisans ve lisans mezunu adayların başvuru yapabilecekleri ilanlara yer verilmiş durumda.

Bizlerde kamupersoneli.net olarak sizler için derlediğimiz 113 Bin 269  persone alım ilanı detaylarını paylaşıyoruz…

113 BİN 269 PERSONEL ALIMI YAPILIYOR

İstihdam oranlarının artması ve istihdama katkı sağlanması için özel sektör firmaları ve kamu kurumları ilanlarını İŞKUR üzerinden yayımlamaya devam ediyorlar. Çok sayıda personel alımı yapılacağı ifade edilirken ilanlara başvuru yapacak adaylardan istenilen genel başvuru şartları ve kadrolara göre istenilen özel şartları sizler için derledik…

İŞKUR tarafından yayımlanan ilanlarda farklı firmalar tarafından ilanlar yayımlanıyor. Ayrıca yayımlanan ilanlar içerisinde en çok alım yapılacak kadrolar ise; Beden İşçisi (Genel) 27534, Garson (Servis Elemanı) 4830, Temizlik Görevlisi 4507 Satış Danışmanı / Uzmanı 3826, Güvenlik Görevlisi, 2984 Makineci (Dikiş) 2636, Turizm Ve Otelcilik Elemanı 2576, Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi 1644, Büro Memuru (Genel) 1560,  Ön Muhasebeci 1345, Şoför-Yük Taşıma 1324, Gaz Altı Kaynakçısı 1273, Kasiyer 1168 Reyon Görevlisi 1072 olarak açıklanmış durumda.

BAŞVURULAR NASIL YAPILIYOR?

Kamu kurumları ile özel sektör firmaları tarafından yayımlanan ilanlar için başvurular İŞKUR intetnet sitesi üzerinden yapılmakta. Adaylar söz konusu istedikleri ilana başvuru yapacakları süreçte İŞKUR’un internet sitesine üye olmak zorundalar.

Adaylardan istenilen gerekli bilgiler kurumun web sayfası üzerinden form yerlerine yazılarak ücretsiz olarak üyelik tamamlanmakta ve adaylar daha sonra sisteme giriş yaparak personel alım ilanlarını inceleyebiliyolar.

İlanlara başvuruda bulunmak için; https://goo.gl/U73TDb (İlgili web adresii tarayıcınızın arama satırına kopyalarak ilanın detaylarına erişim sağlayabilirsiniz.)

Kamupersoneli.net I ANKARA