İş İlanları

İŞKUR Aracılığıyla 182 Ofis Personeli, Gümrük ve Yurt Yönetim Memuru Alım İlanı Yayımlandı

Türkiye İş Kurumu üzerinden çok sayıda pozisyonda ve kadroda personel alımları yapılmaya devam ediyor. Bu alım ilanlarını siz okuyucularımıza belirli aralıklarla aktararak sizleri ilanlardan haberdar ediyoruz. 

Bu haberimizde de siz okuyucularımıza çoğunluğu özel sektör firması olmak üzere çok sayıda kurum tarafından yayımlanan alım ilanlarını derledik. İşte kadro detayları ve ilanlara dair detaylar,

YAYIMLANAN İLANLARA DAİR DETAYLAR

Lise, Önlisans ve Lisans mezunu adayların başvuruda bulunabileceği ve İŞKUR üzerinden yayımlanan alım ilanlarına dair ayrıntılar ve detayları şu şekilde,

Türkiye İş Kurumu üzerinden; Diğer Büro Memurları pozisyonu için 164, Gümrük Memuru pozisyonu için 3, Sigorta Memuru için 1, Sağlık Memuru pozisyonu için 5, Üretim Planlama memuru için 6, Yurt Yönetim Memuru için ise 4 alım ilanı yayımlandı. 

Yayımlanan bu alım ilanlarının büyük bir çoğunluğu özel sektör firmaları tarafından yayımlanan ilanlar olup ilan edilen pozisyonlarda yayımlanan ilanların derlemesidir. Yani söz konusu bu alım ilanları tek bir kurum yada firma tarafından yayımlanan ilanlar değildir. 

BAŞVURU KOŞULLARI

Söz konusu alım ilanlarına başvuru yapacak adayların her ilan için ayrı ayrı belirlenen başvuru koşullarını sağlamaları gerekiyor. Bu başvuru koşulları ilandan ilana farklılık gösteriyor. İşte adayların dikkat etmeleri gereken hususlar. 

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, ilanlarda belirtilen eğitim seviyelerinden lise, ön lisans ve lisans mezunu olmak, bilgisayar Office programlarına hakim olmak, ayrıca firmalar ve kurumlar tarafından belirlenen yaş aralığında bulunulması, erkek adaylar için askerlikle hiçbir alakası olmaması (askerlik görevini yapmış olmak, yapmış sayılmak veya tecilli durumda bulunmak), görevini yapmaya engel herhangi bir engel sorunu bulunmaması ve ilanlarda yer alan ikamet, sertifika ve deneyim gibi özel şartları karşılamak.

Bir Yorum

  1. MeslekLisesi meyzunu 38 yaşındayım bende çalışmak istiyorum.acaba hangisi uygun
    Olur.slmlar saygılar.

  2. Arkadaslar iskur is arayan girisimi yapiyorum is ilanlarini nerden goruntulemem gerekiyor bulamadim